Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy ilyen fiúval? 16/f
Gondolom (mint az emberek nagy többsége)azért írtad ki ezt, hogy a válaszolók között megtaláld az igazit. 😏
Persze lehet, hogy tévedek.
Ezért csak annyit írok, hogy nekem nagyon bejönne egy olyan fiú, mint amilyennek állítottad magad.
De nem tudom mennyi esélyed van a nagyátlagnál, mert én nem vagyok az a mindennapi 😅 (nem vagyok flúgos félre ne értsd)
De sokban hasonlítunk.
Én is érettnek tartom magam (nincs bennem gyûlölet, sokan goldolják még rajtam kívül és minden osztálytársamban, mint ha egy kissebbik énemet látnám)
, szeretek másoknak segíteni, dobálózni a pozitív megjegyzésekkel (pár napja mikor indultam fel az iskola épülete felé vezetõ lépcsõn, éppen egy osztály készült elindulni kirándulásra és egyszer csak elkiáltottam magam hogy "jó kirándulást mindenkinek" meg még egy halom ilyen van 😂)
Én is szeretek beszélgetni de csak úgy ha ketten vagyunk a bizonyos személlyel. A három nekem már túl sok. :/
Viszont jobban szeretem a másikat hallgatni mit beszélni. Nem tudom. Talán ez elõny lehet sokak szemében.
(na jó ebben az üzenetben valószínûleg ez nem fog látszani 😅)
Szóval nem tudom hogyan zárhatnám az üzenetet.
Most valahogy semmilyen frappáns lezárás nem jut eszembe úgyhogy csak annyit írok:
Igen, öszejönnék egy ilyen fiúval.
Ja, az elõzõ válaszoló vagyok.
Elfelejtem odaírni.😅
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!