Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan pasival akit sokan lenéznek?

Figyelt kérdés
"Csicskának" tartanak az emberek, volt h meg is alázták. Ilyen pasival járnátok? Érdekelne h mások mit mondanak?
2016. okt. 16. 19:49
 1/6 anonim válasza:

Nem vagyok lány, de azért becsüld többre magad, vagy legalább legyél erősebb, mert szerintem sajnálatból senki nem jön össze senkivel+nyűg/lelki roncs se kell senkinek.

Tanácsom az, hogy szedd össze magad, ha társra vágysz.

2016. okt. 16. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen fiú ismerősöm. Ő az akibe reménytelenül beleszerettem. Én mellette álltam, de neki mégis más kellett. Ha ő is szeretett volna, nem érdekelt volna a más véleménye, mert ő fontosabb volt mint az összes többi ember összesen és én csak szeretni akartam...csak ő ezt máshogy gondolta.
2016. okt. 16. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Sngem regen megvertek alaztak megszegyenitettek es megis tetszettem egy lanynak :)

Ennyi

2016. okt. 16. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szedd össze és védd meg magadat. Igazából engem nem érdekel az emberek véleménye, de ne engedd hogy megalázzanak, a legjobb ha elengeded a füled mellett vagy védd meg magad.
2016. okt. 16. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, ez mind szép, és jó tanács, hogy védd meg magad, meg ne hagyd magad, meg engedd el a füled mellett, de belegondoltál egyszer is abba, hogy mi okozhatja ezt, amiket leírtál? Lehet ezt kéne tisztába rakni, és a megfelelő dolgokon változtatni.

Ha ezek után úgy érzed, hogy nincs min változtatnod, mert egyszerűen csak kilógsz a selejtek közül, akkor hasznos az, hogy engedd el a füled mellett, és akinek nem kellesz, az egyszerűen nem olyat keres, mint te, de ettől nem kell elkeseredned.

2016. okt. 16. 20:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok!! :D csak rosszul fogalmaztam..
2016. okt. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!