Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek olyan pasival akit sokan lenéznek?
Nem vagyok lány, de azért becsüld többre magad, vagy legalább legyél erősebb, mert szerintem sajnálatból senki nem jön össze senkivel+nyűg/lelki roncs se kell senkinek.
Tanácsom az, hogy szedd össze magad, ha társra vágysz.
Sngem regen megvertek alaztak megszegyenitettek es megis tetszettem egy lanynak :)
Ennyi
Persze, ez mind szép, és jó tanács, hogy védd meg magad, meg ne hagyd magad, meg engedd el a füled mellett, de belegondoltál egyszer is abba, hogy mi okozhatja ezt, amiket leírtál? Lehet ezt kéne tisztába rakni, és a megfelelő dolgokon változtatni.
Ha ezek után úgy érzed, hogy nincs min változtatnod, mert egyszerűen csak kilógsz a selejtek közül, akkor hasznos az, hogy engedd el a füled mellett, és akinek nem kellesz, az egyszerűen nem olyat keres, mint te, de ettől nem kell elkeseredned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!