Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 - 15 éves lányok! Ti összejönnétek egy ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
180 magas, 90 kg.
Kicsit zárkózott, nem igazán sportos, könyvmoly, jó tanuló...
Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e remény a számomra. :/ 15/f
2017. jan. 16. 20:03
1/10 anonim válasza:
És ha megtudod hogy van remény, mit kezdesz magaddal? Attól még ugyanaz az ember maradsz. Nyilván van, de nem ezen kevés dolgok lesznek meghatározóak egy csajszinak. Hanem ahogy élőben viselkedsz.
2/10 anonim válasza:
A leírásod alapján kissé unalmasnak tűnik, de ha jobban megismerném lehet összejönnék vele.
4/10 anonim válasza:
Van remény! A hozzáállásodtól függ minden. Neked is lesz majd bnőd ahogy másnak is lett lesz és volt is:))
15l
5/10 anonim válasza:
Amennyiben a belső tulajdonságai megfognak,persze
7/10 anonim válasza:
Ennyi évesen még felesleges párkapcsolat.
8/10 anonim válasza:
Nem, nem tetszenek kövérek. Se túl vékony, se túl izmos, ergo tökéletes.
9/10 anonim válasza:
Nekem inkabb az ellenteted jon be, dehat ki tudja lehet....
10/10 anonim válasza:
Oké... de pl. hogy oszlik el az a 90 kg? Mit mondanak rólad a többiek? Szép arcod van vagy átlagos, esetleg csúnya?
Van egy kis humorod? A kicsit zárkózott alatt mit értesz? Félszavakban válaszolsz? Szoktál kommunikálni másokkal?
Van remény, kétség kívül, hisz nagyon sok különböző lány van, akiknek bejönnek az ilyen fiúk. Én speciel szeretem a kicsit, hát hogy is mondjam stréberebb[?] srácokat. (Ezt rosszul fejeztem ki, inkább hagyjuk.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!