Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a magas (abb) lány + alacsony (abb) fiú párosításról?
Én NAGGGYONN cukinak találom a nálam alacsonyabb srácokat! ♡.♡ (most a kiszemeltem is alacsonyabb egy fél fejjel de sajna nem szeret...T-T) Nektek mi a véleményetek? (ha kell megírom a háttérsztoryt de pls ne arról szóljon minden komment hogy 'Nekem is küld!' 'Nekem iss' (stb) A véleménynyilvánításokat előre is KÖSZIII!
(⌒.⌒)
Szia! Szerintem egyesek számára zavaró lehet hogy egy ilyen kis törpének hogy lehet ilyen jó csaja! :-3
Mert engem is szokott zavarni...
ÉS hidd el nekem, hogy sokkal jobban bejössz a magasabb pasiknak!!!!!
Az alacsonyak majd találnak maguknak párt a "saját kategóriájukban" !!!!
Többre fogod vinni ha ezt majd megfogadod..
Ui.: Elfelejtettem mondani hogy életkortól is függ!!
Értem ez alatt hogy "kipróbálhatsz" nyugottan kisebb pasikat, (majd max. fel kell állnia a padra hogy elérjen) mert még fiatal vagy, és bérmi megtörténhet ! <3
A párom alacsonyabb 3-4 centivel és egy éve tökéletesen megvagyunk, együtt élünk, és együtt tervezünk.
A magasságát kompenzálja a határozott, nyugodt, biztonságot adó természetével, a humorával... lehetetlen nem beleszeretni. :)
Nekem volt már alacsonyabb barátom ;)
Kb fél vagy egy fej volt közöttünk
16/l
Küldheted a storyt
Igaz én 176 cm vagyok nem sok lány magasabb nálam de az se zavarna ha magasabb lenne :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!