Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek a magas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a magas (abb) lány + alacsony (abb) fiú párosításról?

Figyelt kérdés

Én NAGGGYONN cukinak találom a nálam alacsonyabb srácokat! ♡.♡ (most a kiszemeltem is alacsonyabb egy fél fejjel de sajna nem szeret...T-T) Nektek mi a véleményetek? (ha kell megírom a háttérsztoryt de pls ne arról szóljon minden komment hogy 'Nekem is küld!' 'Nekem iss' (stb) A véleménynyilvánításokat előre is KÖSZIII!

(⌒.⌒)

2017. ápr. 18. 00:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nalam nemregiben probalkozott egy srac,aki 150 centinel biztos nem magasabb (en kb 170 vagyok). Nem ez volt a fo ok,amiert elutasitottam,mert rettentoen untatott a pasi,de ezt sem talaltam benne vonzonak,az biztos. Szamomra nem ferfias egy ennyire alacsony fiu.
2017. ápr. 18. 11:38
 12/18 anonim válasza:
0%

Szia! Szerintem egyesek számára zavaró lehet hogy egy ilyen kis törpének hogy lehet ilyen jó csaja! :-3

Mert engem is szokott zavarni...

ÉS hidd el nekem, hogy sokkal jobban bejössz a magasabb pasiknak!!!!!

Az alacsonyak majd találnak maguknak párt a "saját kategóriájukban" !!!!

Többre fogod vinni ha ezt majd megfogadod..

Ui.: Elfelejtettem mondani hogy életkortól is függ!!

Értem ez alatt hogy "kipróbálhatsz" nyugottan kisebb pasikat, (majd max. fel kell állnia a padra hogy elérjen) mert még fiatal vagy, és bérmi megtörténhet ! <3

2017. ápr. 18. 13:09
 13/18 anonim válasza:
Én is 155 cm vagyok xD. Amúgy a legtöbb fiú nem szereti ha a barátnője magasabb nála.
2017. ápr. 18. 17:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincsen vele. Anyu magasabb volt mint apu és házasok is voltak kb. 30 évig
2017. ápr. 18. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A párom alacsonyabb 3-4 centivel és egy éve tökéletesen megvagyunk, együtt élünk, és együtt tervezünk.

A magasságát kompenzálja a határozott, nyugodt, biztonságot adó természetével, a humorával... lehetetlen nem beleszeretni. :)

2017. ápr. 20. 18:23
 16/18 Keito válasza:
Hát, kalandnak nem feltétlenül rossz, a szeretet is bele fér, de ha tartós kapcsolattá növi ki magát, akkor annak állandó velejárója lesz ez a kínos kompromisszum. Ennek persze ezer oka lehet, de ha a kompromisszum okai nincsenek egyensúlyban, akkor a viszonyba lesz kódolva a kapcsolat bukása.
2017. máj. 10. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt már alacsonyabb barátom ;)

Kb fél vagy egy fej volt közöttünk

16/l

Küldheted a storyt

2017. jún. 23. 13:39
 18/18 0110_fighter válasza:

Igaz én 176 cm vagyok nem sok lány magasabb nálam de az se zavarna ha magasabb lenne :D

16/f

2018. szept. 17. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!