Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek a magas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a magas (abb) lány + alacsony (abb) fiú párosításról?

Figyelt kérdés

Én NAGGGYONN cukinak találom a nálam alacsonyabb srácokat! ♡.♡ (most a kiszemeltem is alacsonyabb egy fél fejjel de sajna nem szeret...T-T) Nektek mi a véleményetek? (ha kell megírom a háttérsztoryt de pls ne arról szóljon minden komment hogy 'Nekem is küld!' 'Nekem iss' (stb) A véleménynyilvánításokat előre is KÖSZIII!

(⌒.⌒)

2017. ápr. 18. 00:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nagyon nem jön be ha a lány magasabb nálam. Egyébként semilyen fiúnak nem tetszik a cuki megszólítás. De persze próbáld meg aztán ha összejön, hát egészségedre
2017. ápr. 18. 00:49
 2/18 A kérdező kommentje:

😂Hát nem is szoktam a Fiúk szeme közé mondani hogy:

-jajj de CUKI hogy pöszevagy!

-Ó milyen kis CUKI törpe vaaagy!!!

😂😂😂

2017. ápr. 18. 00:51
 3/18 A kérdező kommentje:

(ja és 155 cm magas a srác... szerintem ilyen magasságból te is másképp látnál)

>Ja amugy Köszi az őszinteséget!😊<

2017. ápr. 18. 00:53
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Nekem sem jönnek be a nálam jóval magasabb lányok.. :/

Viszont az alacsony lányok annál inkább :$

17/F

2017. ápr. 18. 01:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó, nekem meg a magasabb lányok jönnek be. :D
2017. ápr. 18. 06:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

170 vagyok, de nekem teljesen lényegtelen a magasság, tartottam vonzónak már 190 magas lányt, meg 140cmest is, szóval nem ezen múlik a másik dolog meg nem érdekel, hogy mondjuk megnéznek ha a lány magasabb nézzenek csak, ez is csak azt jelenti, hogy én vagyok az aki jól csinálja, mert nem mást bambulok, hanem magammal törődöm.

17f

2017. ápr. 18. 07:31
 7/18 Kalanyospistabá válasza:
30%
Attól függ mekkora magas vagy mert ha srác 150cm akkor rohadt gáz😂
2017. ápr. 18. 10:03
 8/18 A kérdező kommentje:
Én 160 Ő kb 155 -majdnem talált😁-
2017. ápr. 18. 10:15
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
.... mert ez aztán úgy meglátszik, hogy mindenki titeket fog majd nézni...
2017. ápr. 18. 10:24
 10/18 anonim ***** válasza:
Osztálytársam, aki lány, összejött egy nála egy fejjel alacsonyabb sráccal. Szerintem a magasság nem számít a szerelemben, de őket elnézve nagyon fura, ha a fiú ennyivel kisebb. Nekem meg egyáltalán nem jön be, ha nálam alacsonyabb a fiú. Amúgy küldheted a sztorit :)
2017. ápr. 18. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!