Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy suliba járok barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy suliba járok barátnőm fiújával és. ?

Figyelt kérdés
Na egy suliba járok barátnőm pasijával és a srác mindig csajokkal van. Olyan fura ez és ami a legrosszabb hogy a lánynak nem mondja ezt hogy lányokkal van de én látom és félek hogy meg fogja csalni. Múltkor az egyik a szemem előtt megölelte szólnom kellene ? És nem vagyok féltékeny mert már hallom hogy ezt gondolod de nem mert nekem is van barátom ezt a fiút én meg amúgy is utálom lehet csak a rossz érzés beszél belőlem meg az hogy nemakarom hogy b.nőm sérüljön mert eddig mindig őt dobták meg nem is az minden az ő hibája volt. MÉg egy ilyen kapcsolat nem hiányzik neki mit tegyek ?

2017. ápr. 15. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a fenébe. Xd
2017. ápr. 15. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:
végigondolva igen butaság csak nekem ő oyan mint a tesó és nem akarom hogy megbántsák
2017. ápr. 15. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én elmondanám neki hogy a srác miket csinál a suliban elvégre a barátnőm és ő többet jelent nekem mint egy sima srác. Ha a srác csak lányokkal van az nemgáz, ha már közelebb kerül hozzájuk az már más tészta.
2017. ápr. 15. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenlőre ne szólj, figyeld és ha úgy látod hogy durvul a helyzet akkor szólj neki de addig ne.
2017. ápr. 15. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!