Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jött egy lány a suliba néha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jött egy lány a suliba néha nézeget A többi lent?!

Figyelt kérdés

Jött egy uj 9.-es csaj a suliba.

Nekem tetszik a lány csak nem tudom mire véljem a reakcioját és lehet söt biztos igy van az én reakciommal ö is!

Ha egymás látokörébben állunk vagy megyek felé észreveszem hogy néz és akkor én is ött de pármásodpercen belül vagy én vagy ö elis tekintünk vagy hogy ha ő néz akkor elkezdem én is és egy idö után eltekint!

Fb-n bejelöltem és ott láttam hogy van barátja és hát igazábol ezert nem tudom hogy mit csinaljak...

Irni nem akartam neki mert hat az igy gaz lenne hogy itt nezzuk egymast es akkor fbn irok ra!

Oda megyek én hozza leszolitom csak hat nem tudom hogy mit gondol valojaban gondoltam mi elott lepek valamit is???!!?? Irok ide hatha valamelyik lany tud segiteni vagy valakinek mar volt ehezz hasonlo!

Ha meg nem akkor meg sok veaziteni valom nincs akkor majd szepen kezdemenyezek sok vesziteni valom nincs .. vagy valami otlet? Pls mert tenyleg erdekelne a lany ha tudnam hogy mit is gondol valojaban!

2016. szept. 26. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Én személy szerint a nyílt rákérdezést javaslom, nekem általában imponál ha a srác nem töketlenkedik és egyenesen, de finoman megfogalmazva jön elő a témával.
2016. szept. 26. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Okes. És mire gindolhatok a fentiek alapjan mire van esely miert nezeget? Mert sok minden lehetséges szerintem!..
2016. szept. 27. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első rossz dolog hogy ezt ide írtad ki, valószínűleg akkor nem azért nézeget mert hű de nagy önbizalmad van.

A másik pedig hogy menj oda hozzá és kérdezősködj hogy hogy hívják ilyen alap dolgokkal ,aztán meglátod :)

pacsi x)

2016. szept. 27. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!