Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Összevesztünk a barátommal, mert figyelmetlen vagyok. Állandóan azt mondom neki, hogy keveset ír és kevesebbet foglalkozik velem. Sokszor összevesztünk emiatt. Közben rájöttem, hogy nem kellett volna emiatt összevesznünk. Nagyon szeretem. Félek, hogy elveszítem. 2 napja alig beszél velem, hallani sem akar rólam . Bizonygattam neki, hogy nekem ő a legfontosabb és, hogy ne haragudjon, de nem érdekli.Nem akar beszélni velem. Félek, hogy mindent végleg elrontottam és szakítani fog velem. Pár napja még azt mondta, hogy ugyanúgy szeret, mint a legelején és megpróbál olyan lenni, akivel boldog lehetek. Most mégis ez van, félek, hogy végleg elrontottam mindent. Mit tegyek? Hogy tudnám helyrehozni?

2017. ápr. 15. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, nálam ez úgy volt hogy szóltam a csajnak hogy keveset ír azóta többet ír.
2017. ápr. 15. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
amikor egy pasi elkezd kevesebbet foglalkozni veled, mint addig, az esetek döntő többségében másik nő van a dologban
2017. ápr. 15. 14:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs másik nő/lány, tudom. Szerintem már elege lett az állandó veszekedésből. Talán túlságosan ráerőltettem magam. Most próbálok időt adni neki és nem zaklatom az üzeneteimmel, mert az talán csak ront a helyzeten.
2017. ápr. 15. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát valszeg ront is, figyelj biztos olyan típus aki nem a gép előtt tölti az életét.

Személy szerint én ezt tudom elképzelni.

Mikor arra kelek néha, hogy jött 50 email-em innen-onnan és több oldalas némelyik sokszor én is várok még napokig a válasszal.

Persze te mint lány, barátnő esete ez más, de meglehet, hogy tényleg besokallt.

Hagyd egy kicsit, a szerelem nem sprint, hanem maraton.

2017. ápr. 15. 15:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy már nem szerelmes.
2017. ápr. 15. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a másiknak a beszélgetést, ha kényszeres, nem is olyan jó, nem is feltétlenül lennének mindig témáitok, hogyha olyan gyakran beszéltek, mert már tudtok kb mindent, hogy mit szeret a másik, mi zajlik a környezetében; satöbbi. És akkor az meg tökre egy ilyen erőltetett, kellemetlen beszélgetés lenne; ami 3 mondatonként elakad, mert azon erőlködtök, azon feszengtek, hogy " na most mit kéne írni?" ("hogy fenntartsam a beszélgetés fonalát" "hogy a kívánsága szerint legyen...") Szóval egy ilyen erőltetett, nyögvenyelős dolognál miért nem jobb, ha hagyod egy kicsit, és akkor majd kicsivel később teljes lendülettel tudnátok már újra beszélgetni; lenne is újra kedve hozzáférést biztosítani az érzéseihez, gondolataihoz -magánszféra kell, nem mindenkinek egyeznek meg az igényei, hogy mennyi egyedüllétre van szüksége a saját gondolataival, amíg letisztázza a saját gondolatait.), szóval, kedve, energiája, meg témája is lenne már akkor, ha már mindenen "túlrágta magát", tehát hagyd őt levegőhöz jutni. Az, hogy szeretsz valakit , nem jelenti, hogy folyton rajta kell lógnod, nem hagysz neki levegőt, és megfullad, azt fogja érezni. Ha folyton ráerőltetsz egy beszélgetést, plusz nem is tiszteled őt, mert nem tartod tiszteletben, hogy ő mennyit szeretne egyedül lenni magával a gondolataiban, ha szereted, nem telepedsz rá, mert csak elriasztod magadtól; nem kell sülve-főve együtt lenni. Meg kicsit lehet, hogy fárasztó is lehet, több szempontból. Ne erőszakold rá magad, ha most nincs kedve beszélgetni, hanem tartsad tiszteletben; elvégre ő a barátod; de attól még ne nőlj rá! Megfojtod őt ezzel, hogy nem hagyod, hogy kicsit önmaga legyen. Kell, hogy önmagával is ellegyen, úgy tudja az agy feldolgozni az adott nap eseményeit, történéseit, nem pedig, ha folyton beszélget, mert azzal csak leterheled őt, és plusz munkát, plusz feladatot, koncentrációt adsz neki, ha őneki ez most kellemetlen-kényelmetlen lenne. Szóval ne telepedj rá és fald fel az életét; hanem hagyj neki időt, egy kis levegőt. Ezeket a dolgokat, az adott napi eseményeket egyedül kéne feldolgoznia, hogy őbelőle mi mit váltott ki, mit szűrt le, mit érez, hogy azt az adott dolgot átélje, nem arra , hogy valaki megmondja neki, hogy ő (a beszélgetőtárs) mit érez, és szerinte őneki (az emberünknek) mit kéne éreznie. Nem kell mindig a te véleményednek ott lenni, hadd hallgasson ő is a szívére, és tegye azt, ami neki jó. Hát te se örülnél fordított esetben, hogyha te olyan típusú ember lennél, aki nem szeret annyit, állandóan, folyamatosan 0-24-ben beszélni, és valaki rádtelepedne, akár ha szeretetből is. Ilyet nem lehet, kicsit tartsd már őt tiszteletben, mert simán elmenekül tőled.
2017. ápr. 15. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nem szerelmes miért írsz ilyet?

"Pár napja még azt mondta, hogy ugyanúgy szeret, mint a legelején és megpróbál olyan lenni, akivel boldog lehetek"

Csak azt ne mond, h azért mert az pár napja volt.

2017. ápr. 15. 16:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Szakítottunk.
2017. ápr. 16. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!