Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exekkel milyen gyakran beszéltek?
Figyelt kérdés
Éves, komoly kapcsolatokra gondolok.
Megy a pacsi:)
2017. ápr. 10. 19:55
1/6 anonim válasza:
Egyikőjükkel már több éve nem beszéltem,szakításunk után rögtön letiltottam. Azóta sem tudom,mi van velem.
Másik exszemmel nem vagyok rosszba,ha néha összefutunk a városban beszélgetünk egy keveset,közösségi oldalakon is szoktunk néha beszélni,bár az nem igazán jellemző.
2/6 anonim válasza:
csúnya szakítás révén teljesen ignorálom
egy darabig jóban akart velem lenni, de én nem szóltam hozzá mikor beszélt hozzám.
nem sok emberrel teszem ezt, de ő megérdemi...
2 évig voltunk együtt
3/6 anonim válasza:
nem szoktuk mar beszelni, evek ota nem is futottunk ossze sem( messze lakunk egymastol), a szakitas ota konkretan 1x sem talalkoztunk eloben.
unnepekkor szoktunk par szot valtani kozossegi oldalon.
4/6 anonim válasza:
Egy exem van, fél éve szakítottunk, de barátságosan váltunk el, szóval szinte minden nap írunk valamit egymásnak. Persze már nem beszélgetünk olyan hosszasan és mély dolgokról mint régen.
5/6 anonim válasza:
exekkel nem beszélek, csak futtatom őket KOCKAAahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!