Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran beszéltek a párotokkal egy nap? Akár net, akár telefon, bármi
Reggel ír egy pár szavas "jóreggelt üzenetet".
Ha valami gázos dolog van, pl tükörjég, fél méter hó, akármi, akkor ebédszünetében annyit ír, hogy még épségben van (tudja, hogy eléggé féltem), ha nincs semmi extra, akkor nem ír.
Délután hazaér, fürdik, eszik, elpakol, ilyesmik, aztán olyan 6-tól beszélünk éjfél körülig (vagy facebook chat, vagy teamspeak)
Naponta többször, van amikor tényleg van valami fontos, amúgy csak úgy simán, ki hogy van.
Együtt élünk, ha délelőttös akkor egész délután nyilván együtt vagyunk, ha délutános, akkor délelőtt együtt telik el az idő.
15.-e után megyek dolgozni, akkor még nem tudom hogy lesz.
De amíg dolgoztam, ha volt időm, és neki is, mindig akkor amikor tudtunk.
Telefonon szoktunk beszélni, illetve nagy ráérésemben viberen irogatok neki.
De többnyire csak akkor, ha tényleg van is miről beszámolni a másiknak.Nyilván vannak huncut üzeneteink is...de nem tiniként már nem szivecskézünk meg nyálazunk, hanem tartalmas dolgokat írunk ha már írunk.
Nem hinném, hogy minden órában hívogatni kell a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!