Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Én 17 éves fiú vagyok és egy lánnyal azért nem működött a dolog mert túl fiatalnak, éretlennek tűnt nekem. 15 éves a lány, szintén mint te.
Engem sem érdekelt egyébként a testi kontaktus, az bőven ráért volna, nem sietek sehova. Legyen meg a kémia és kész.
Szerintem hagyd a fiút, legyen egy kis szünet. Kell az neki átgondolni a dolgokat.
Velünk is ez volt és mondtam a lánynak, hogy nekem túl fiatal és inkább várjunk egy kis időt. Persze úgy beharagudott rám, hogy szerintem nem lesz belőle semmi a jövőben.
Egyébként meg is értem, de nem is akartam vele játszadozni ezért hamar szerettem volna tisztázni a dolgot, még mielőtt elkezdődött volna. Sikerült is, azóta ő szerzett magának egy vele egykorú srácot, én meg lógok a levegőbe és várok a megfelelőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!