Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég már ebből nem bírom. Mi a véleményetek? Többi lent!
Sziasztok! Kisebb regénnyel készültem mivel ez egy eléggé hosszadalmasabb dolog.
Máté vagyok egy 15 éves fiú , motoros.
Nem vagyok negatív ember, vagyis ez társaságtól függ és 2-esben abszolút kedves vagyok.
13 éves koromtól teljesen elkezdtem a tipikus csajozós fiút.
Ez teljesen megszokott dolog ugye , az első mindig vicces kissé komoly de szerelemmel dús.
Még akkor mit sem sejt az ember, hogy mi lesz majd a jövőben ahogy én sem sejtettem mi fog majd következni az elkövetkező időkben.
Most már hogy kicsit ismertek rátérek a lényegre.
13 éves korom óta (15 vagyok ugye most) több mint 15 lánnyal jöttem össze rendesen hónapokra.
Az első szerelem mindig kedves volt aztán a következők már komolyodtak mentek a balhék depresszióba kerültem.
Pedig az a vicces , hogy mindig is én szakítottam szóval konkrétan magamnak is okoztam a csonkítást .
Az egyik túl xy volt szó szoros értelembe .
A másik nem vette komolyan a kapcsolatot és magasról tett konkrétan a dolgokra de szakításkor mindig kiderült , hogy szeret engem.
A fő lényeg az , hogy mindig amikor szakítok egy lánnyal egyből összejövök egy másikkal , és kissé már butának tartom magam kellemetlenül érzem néha magam.
Adott a példa most.
Összejöttem egy lánnyal aki nagyon kedvesnek tűnt mikor találkoztunk akkor is nagyon kedves volt velem mentek az alap szerelmes dolgok amik nálam már konkrétan megszokott dolog volt rutinos voltam.
Megvolt minden csók 1 hét múlva ráébredtem arra, hogy ez így nem fog menni.
Próbáltam vele beszélni , hogy figyelj segíts egy kicsit mert baj van sírok, fáj a fejem baj van mert már unok egy dolgot amiért sírok vigasztaljon meg.
Teljesen elkerülte a témát és csak is arra vitte a témát, hogy majd holnap találkozunk nyugodjak meg.
Ennyi az egész.
Találkoztunk és szóba se jött a téma , pedig én arra tereltem de ő meg más felé.
Aztán megírtam neki , hogy kérlek ezen változtassunk már mert így én nagyon sokat szenvedek emiatt.
Erre jött az üzenet, hogy ''megyek aludni''.
Ekkor fogtam magam nem érdekelt, rá írtam az exemre és nagyon jól megbeszéltük a dolgokat mint ha csak a szívemből beszélt volna annyira megnyugtatott .
Aznap este összejöttem újra az ''exemmel'' aztán az nap este utáni reggelen megírtam a már most nem barátnőmnek , hogy vége.
Nagyon szépen írtam le neki a problémámat és tényleg nem csúnyán küldtem el tényleg szépen levezettem.
Elkezdett nekem sírni, hogy ne tegyem ezt vele beszéljük meg.
Ha elsőre nem ment nem kell erőltetni .
Mikor hazaértem iskola után rám írtak a barátnői, hogy mekkora xy vagyok.
Nem foglalkoztam velük elküldtem őket is korrekten szépen és csak is nevettek.
Remélem ezzel másnak is adok egy kis tanácsot.
Okúltam belőle nagyon.
Nagyon sok barátnőm volt és hát ezek a kapcsolatok elfajulnak perverz formában is meg máshogy is.
Mit gondoltok?
Jogos volt a szakítás?
Mellékesen az exemmel összejöttem muszáj voltam mert valamiért rettentően szeretem.
Köszönöm hogy elolvastad ezt !!
Máté fiam.
Állj le a kurv. nőkkel, és tanulj, míg benő a fejed lágya, és nem naponta váltod a szerencsétlen kislányokat.
Kedves Máté!
Egy kapcsolat nem rólad szól, nem azért van egy lány, hogy téged szórakoztasson, vagy vígasztaljon!
Nem tudom a szakítások okát, nem is érdekel, de fogadni merek a sztorid alapján, hogy a tizensok lány közül a nagyrészének te törted össze a szívét. Ha ilyen kis dolog miatt szakítasz, hogy bízzanak meg egy srácban? Elmegy este aludni, és neked épp szar napod van, ezért megcsalod az exeddel? Mert ugye nem szakítottatok előtte, gondolom, ha nem jött volna össze, ment volna minden tovább, mintha mi sem történt volna...
Szóval gyakorolj türelmet, kitartást, nőj fel! Mellesleg ha szereted a lányt, méghozzá ha önmagáért szereted a lányt, küzdesz érte, meghódítod.
Én tuti komolyabb elvárásokat támasztanék egy fiú felé, mint amit te most nyújtani tudsz. Szóval amúgy az is lehet, hogy ezzel a mentalitással egyszerűen rossz köröket találtál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!