Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit jelent az, ha egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha egy srác letilt, felold, letilt, majd megint felold facebookon?

Figyelt kérdés
Több mint 3 éve zajlik ez a dolog köztünk és már elegem van. Letilt, eltellik pár hónap aztán felold, beszélgetünk, majd visszavonulót fúj és kezdődik minden előről. Az utolsó alkalommal én tiltottam, amire ő elkezdett böködni Facebookon. Ez volt másfél hete. Állítólag nem jövök be neki és nem akar tőlem semmit, de akkor miért csinálja ezt velem, miért nem tud végre békén hagyni, ha én nem keresem? 20/L 19/F
2017. ápr. 3. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Keress mást és akkor békén hagy, amúgy meg csak nem tud túllépni rajtad, mégha nem is volt semmi köztetek biztos csak azt mondja másnak és még magának is azt hazudja, hogy nem jösz be neki, hol ott meg igen, vagy 2 személyisége van és az egyik énjének tetszel és az néha előjön és akkor felold téged, de amint a másik kerül újra hatalomra rögtön tilt, 3 éve megy ez a dolog az azért mondjuk kicsit háááát fas*ság, ennyi idő alatt növeszthett volna tököt.
2017. ápr. 3. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel az idiótával miért foglalkozol? Jó neked hogy ezt játssza? 3 éve már? Tiltsd te le és ennyi, örökre vége. De ha valami oknál fogva ezt élvezed...meg is érdemed.
2017. ápr. 3. 14:47
 3/10 anonim válasza:
100%
Szerintem szórakozik veled, tényleg keress mást. Engem egy srác egyik napról a másikra letiltott, nem is magyarázta meg, miért, pedig próbáltam elérni, de nem akarta, hogy beszélni tudjak vele és nem válaszol.
2017. ápr. 3. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
unatkozik, és néha kirázza a képeidre, ennyi az egész.
2017. ápr. 3. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy egy szellemi fogyatékos nyomorék, tojd le. Felold, letilt, bököd... édes f...
2017. ápr. 3. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha letiltottad, hogy böködött?
2017. ápr. 3. 15:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Messengerből tiltottam, hogy ne tudjon üzeneteket küldeni.
2017. ápr. 3. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:

hát ne úgy tiltsd le, hanem rendesen a profilját.

különben én is találkoztam már hasonló csajokkal, és fogalmam sincs, mitől lehet ez. vagy egyáltalán tényleg az, hogy letiltja az üzenetküldést, de attól még ugyanúgy néz, meg ismerősök maradunk...

2017. ápr. 3. 15:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Magamból kiindulva én csak olyan embereket tiltok, akiktől nem akarok semmit és idegesítenek, viszont egyikkel se játszom ezt és azóta is tiltva vannak, de ez amit ő csinál iszonyat gyerekes és zavaró a számomra.
2017. ápr. 3. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy egy gyökér. Tiltsd le és ne foglalkozz vele.
2017. ápr. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!