Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

15 éves

Körte alakja van (170cm 60kg)

Tud főzni/ sütni nagyon jól, kedves és okos, szereti a művészetet jó hangja van szeret rajzolni és ért az állatokhoz/ növényekhez. Derékig érő barna haja van és nagy zöldesbarna szeme. Emelett vicces és komprumisszum kepes.

2017. márc. 28. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szép az arca?
2017. márc. 28. 17:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nem esett volna le, saját magáról beszél.

Elmondom neked, baromi nem számít semmi se amit írtál. Van olyan ember aki számára te vagy a tökéletes. Az, hogy az összesvissza emberek mit mondanak erre itt a GYK-n, nem számít semmit.

Nem azért fog valaki szeretni, mert barna a hajad vagy sütni tudsz. A személyiséged fontos, nem a képességeid. Ez nem árverés, hogy jajj, akartam egy barnahajú csajt aki tud sütni és akkor téged választ. Ne eladni próbáld magad, hanem a belső tulajdonságaid miatt kell, hogy szeressen valaki.

2017. márc. 28. 17:33
 13/17 A kérdező kommentje:

A nehezén tul vagyok mert önbizalomhuany révén nehezemre esik a pozitiv tulajdonsagok leirasa. A szamomra fontos emberek véleményére alapozom a tulajdonságaimat.

Rossz tulajdonsagok:

1)A fent emlitett önbizalomhiány

Persze, beleköthetnétek hogy ,jaaaj már megint egy álszent hülyegyerek' de ki ne lenne képes leirni a sajat nézopontjabol latott pozitiv tulajdomsagait olyan emberek elott akik nem tudják, higy ki is ő valójában.

2) Lusta vagyok

Na igen persze. 2féle lusta van akit nem lehet motivalni meg aki motivalhato. En az utobbi kategoriaba tartozom.

3) Nem sminkelem magam

Hat ezt nem tudom hova soroljam, kinek mi a jó. Nyilvan ha valakinek kevesbe

szorul sminkre az arca az el van anélkül is.

Igazából még sorolhatnám,de ezek amolyan gyűjtőfogalmak és benne vannak a sok apro hibaim is.

2017. márc. 28. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Én biztos nem, a derékig érő haj nagyon nem tetszik
2017. márc. 28. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Akibe én totálisan belezúgtam, hozzá képest elég gyengécske vagy. :/ De szerint jó vagy, sok sikert! :) 16/f
2017. márc. 28. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ez mire jó, már nem azért... a facebookon nem kaptad meg a kellő egófröccsödet? Vagy itt akarsz bepasizni?
2017. ápr. 5. 12:38
 17/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, küldesz képet? Mert így nem tudom megmondani.
2017. ápr. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!