Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tetszik egy fiú a buszról....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú a buszról. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Január óta együtt buszozunk, sokszor néz, meg egyszer egy részeg ember kötekedett velem és mondhatni megvédett, meg megnyugtatott, hogy csak részeg volt és ne vegyem komolyan.

Egyszer ültem eddig mellette, akkor is ő ült mellém, de fogalmam se volt mit csinàljak, szóval 2 órán keresztűl csak zenét hallgattam és meg se mertem mozdulni, nem volt jó ötlet xD

Aztán mikor hàtrébb ülök, mint ő, akkor mindig látom, hogy hàtrafordúl és néz, mikor észreveszem, akkor elnéz, majd megint vissza..

Nem tudom a nevét se meg hogy hány éves, de azt tudom, hogy dolgozik. Úgy 20-21-nek néz ki. Én 17 vagyok. Mit tegyek?

2017. márc. 28. 13:59
 1/6 anonim válasza:
82%
Szólítsd meg valahogy(értemén botolj meg előtte , ejts el valamit , vagy ilyesmi!) , a többi meg majd megy magától!
2017. márc. 28. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor meglátod, mosolyogj rá. Ülj mellé. Ne hallgass zenét, hogy legyen lehetőség megszólítani egymást, először akárcsak köszönni egymásnak. Aztán majd beszélgetni.
2017. márc. 28. 14:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudok mellé ülni, mostanában mindig az anyukájával ül(gondolom, hogy az anyukàja, mivel egy eléggé idős nő)

Köszönöm a válaszokat, ment a like ^-^

Még várok :)

2017. márc. 28. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, ha visszairsz, segitek, UGYANEZ az en sztorim is, csak en nyitottam.:)
2017. márc. 29. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem kaptam üzenetet, vagy hol írjak vissza?
2017. márc. 30. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Te semmit. Ő a fiú. Neki kell meghódítania téged. ;)

Amit tehetsz, hogy barátságosan nézel rá, csinosan felöltözöl, mosolyogsz, ugyanoda ülsz ahová múltkor amikor melléd ült...de a többi rajta múlik, hogy megszólít-e.

2017. márc. 31. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!