Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnék meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék meg egy lányt a buszról?

Figyelt kérdés

Vidék, helyközi volánbusz...

Ebben a tanévben szoktam látni hébe-hóba egy számomra iszonyatosan szép csajt, de fogalmam sincs ki ő.

A falunkban lakik, legalábbis hazafelé (délután) itt száll le, de odafelé (reggel) soha nem láttam még a buszon.

Nem beszélget/köszön senkinek, mindig egyedül van, ráadásul azt sem tudom melyik iskolába jár (mindig a szakmunkás középsuli előtt száll fel, de nem hiszem, hogy oda járna).

Sőt, néha azon is elgondolkodom, hogy lehet idősebb nálam. Simán kinézem, hogy csak 15, de azt is, hogy 25.

Ismerőseim nem ismerik, a buszon LEHETETLEN (a tömeg, a meleg, a zaj, a különböző buszos dolgokra való flesselgetések miatt) kapcsolatot létesíteni egy idegennel, facebookon tegnap háromnegyed óráig nézegettem a Kit ismerhetek? menüpontot, de nem találtam rá.

A buszon tényleg nem lehetséges ismerkedni, mindig próbálom úgy intézni, hogy mellém kelljen ülnie (mindig előbbi megállónál szállok fel), vagy, hogy legalább szemezni tudjak vele, de valahogy soha nem jön össze a véletlen egybebotlás.. Végigvergődnöm az egész buszon azért, hogy kínosan megkérdezzem, hogy mi a neve pedig öngyilkosság.

Mit tegyek?

16/F

Annyit tudok róla, hogy Sony telefonja van..

2016. szept. 14. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom sejted, hogy a Sony telefon felesleges információ. Mint ahogyan a "Kit ismerhetek" funkció is a Facebookon, hiszen az csak az ismerőseid ismerősei között keres az alapján, hogy mennyi közös kapcsolatotok van. Ha a Facebook keresőbe település nevét írod, ahol látni szoktad, az még esély lehet. Főleg, ha falu, mert akkor nagy eséllyel meg is találod, ha ki van töltve az adatlapján (és publikus), hogy hol lakik. Keress rá a sulira is, ahol felszáll. Lehet, hogy nem oda jár, de akkor is egy lehetőség. Egyébként pedig szállj le ott, ahol ő leszáll, vagy figyeld meg, hogy melyik időpontban száll fel (mikor lesz az adott buszmegállóban), és menj oda hamarabb. Azért elég jó esélyed van megtalálni, nem olyan lehetetlen a küldetés.
2016. szept. 14. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Már megint te??:D
2016. szept. 14. 16:41
 3/3 A kérdező kommentje:

6 napja írtam ki utoljára kérdést az oldalon, legutóbb számítástechnika témában, szóval szerintem nem, megint nem ő. :(

2016. szept. 14. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!