Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezt nagyon nem értem (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nagyon nem értem (? )

Figyelt kérdés

Én egy gimnazista lany vagyok (másodikos).

Az osztalyomba jár egy ikerpár, akik mindketten lányok. Teljesen egyformák kinézetre, néha nem is tudom, hogy melyik melyik. Mindketten tényleg nagyon szep lányok. Csak a viselkedésben, természetben, tanulmányi eredményekben különböznek.

Míg az egyik kedves, aranyos, okos, vicces, menő, mintagyerek lany, addig a masik egy afféle "envagyokalegszebbesalegjobb" beképzelt Miss pics@, aki néha eleg rosszindulatú, egyáltalán nem jo tanuló, menő csaj. Ez a bizonyos masik iker egy igazi ribi egy szóval (nem csak sztem, mindenki szerint)...

Na es az van, hogy az "egyik" lánnyal alig akar valaki járni, pedig látjátok fent a tulajdonságait. A "masik" lánynak viszont szinte minden heten szerelmet vall minimum 2-3 srác.

Nem ertem, hogy MIERT???

Miert jobb a fiuknak egy ilyen semmirekellő kis Miss pics@, mint a masik iker?

Valaki tud magyarázatot adni erre?

Nagyon köszi a válaszokat, en ezt az egészet rohadtul nem vágom *-*

2017. márc. 27. 19:46
 1/8 anonim válasza:
sok a buta ember mostanában. ennyi rá a válasz ;)
2017. márc. 27. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én speciál mindig is nagy ívben kerültem az olyan pics@kat..sokkal inkabb számít a belső és az hogy ahogy írtad meg szép is..csak plusz pont. Látom en is suliban hogy milyen lányokra hajtanak és igazat megvallva én se értem. Ezerszer jobban megbecsülok egy lányt aki belül szép mint aki kívül

16/F

2017. márc. 27. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Én neked vallanék szerelmet.'-'
2017. márc. 27. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a fiúk (és a férfiak is) többsége szereti az ilyen lányokat, vagy nőket. Mivel könnyen kaphatóak, általában mindenre... Gondolom tudod miről beszélek.

Ebben a korban a fiúk különösen érdeklődnek a másik nem iránt, s akinek csak olyan szándékai vannak, hogy le akar feküdni valakivel, szóval csak hódítani akar, annak egy ilyen könnyűvérű lány sokkal könnyebb "préda", mintsem egy normális személy. Minek strapálja magát ismerkedésre, csomó randira, és minden másra amikor egy kicsapongó fiatal lánytól sokkal hamarabb is megkaphat mindent?

Persze, nem kell aggódni. Mert vannak normális fiúk is, és vannak olyan fiúk is akik néhány kaland után (miután kicsit kiélték magukat) szeretnének egy rendes, kulturált barátnőt. Hidd el nekem, ilyen esetben kicsit sem fogják őket érdekelni a mű barbibabák, kipakolt testrészekkel és hisztis viselkedéssel...

Szóval röviden-tömören, van aki egy éjszakára való, és van olyan, aki egy életre. ;)

21/L

2017. márc. 27. 20:02
 5/8 Csucsu007 ***** válasza:
100%
Az a vicces, hogy nálunk is PONT ez van, ugyanúgy két iker
2017. márc. 27. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

"Én a csokifagyit szeretem. Nem értem más miért vaníliát eszik."

Hát azért, mert van aki azt szereti ha misszribi és könnyen kapható. Nem kell aznap este 5x kiverniük, csak 2x.

Misszribi amúgy is csak a hulladékot kapja kétpofára, míg a normális tesó meg gondolom válogat és nem is áll le ilyen suhancokkal.

2017. márc. 27. 20:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Fú, köszi a gyors válaszokat! ❤

#6 igen, a bizonyos "egyik" iker válogat es nem "akármilyen" fiúkkal jon össze. :)

2017. márc. 27. 20:07
 8/8 A kérdező kommentje:
#5 hova jársz??? 😳😃🤗😁😂
2017. márc. 27. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!