Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lanyok Ti kavarnatok valakivel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok Ti kavarnatok valakivel?

Figyelt kérdés
15 eves fiu vagyok. Nem ismerkedes celbol irtam ki ezt a kerdest, csak van egy lany a koleszbol, akivel kiprobalnek par dolgot. Az igaz, hogy mostanaban nem szeretnek kapcsolatot es egyenlore szexelni sem, csak kivancsi vagyok, hogy ilyen koru lanyok fiuk mint gondolnak a kavarasrol. Illetve, ha beszelnek a lannyal errol, akkor szerintetek ez megvalosulhat. Vagyis nem sertodne meg tutira? Mert nem ismeritek tudom, de ugy az atlag csakok megsertodnek erre? Koszi elore is
2017. márc. 25. 13:34
 1/1 anonim válasza:

Ha nem egy beképzelt akkor TELJESEN BIZTOS HOGY NEM SÉRTŐDNE MEG max nem tetszene neki az ötlet felálna azt elmenne. De legalább az eszébe lennél. Érdemes lenne megoróbálnod. Kívánok sok sikert (téged se ismerlek de ha egy olyanféle fiúk feje vagy az osztályban akkor sikerrel térsz "haza")

:)

2017. márc. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!