Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tanácsot vagy beszélgetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot vagy beszélgetni valakivel?

Figyelt kérdés

Szóval röviden és tömören annyi az egész, hogy azt kaptam barátnőmtől karácsonyra, hogy szakított velem..

Hasonló történt a nyáron és akkor is szenvedtem sokat miatta. Sokszor nincs meg köztünk az 50% /50%. Sokszor nekem is vannak bajaim, de őt nem érdekli. Mindig csak saját maga és senki más. De egy idő után kimerül etéren is az ember és elvárná a másiktól, hogy kicsit melléálljon. De ő telebeszélte mindenkinek a fejét a környezetében, hogy márpedig neki van igaza és én vagyok a hibás miatta (jó persze nem mindig tudtam meghallgatni, de minden bajával foglalkoztam még ha nem is érdekelt). Azt mondta, már nem is szeretem meg stb..

Az anyja is ilyenket mond neki, hogy ne engedjen semmiből, meg biztos a horoszkóp az oka (el is küldtem melegebb éghajlatra).

Már visszatáncoltam hozzá, pedig nem kellett volna... Nem akarok többször, szeretem még valamennyire, de a létezését is ki akarom törölni az emlékeimből.

F

2016. dec. 27. 05:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ügy érzem ez egy ilyen, se veled, se nélküled kapcsolat. Bár, ha ennyire nem szereted és eleged van nem értem miért nem mondod meg neki kerekperec, hogy vége. Valószínűleg az emlékek kötnek hozzá, de nem kapaszkodhatunk örökre a múltba, néha el kell engedni dolgokat/embereket. Ha nem hallgat meg és nem figyel rád, akkor szerintem már rég elveszett az a varás ami gondolom az elején megvolt. Ez pedig nem normális, hogy belekényszeríted magad egy olyan kapcsolatba ahol rosszul érzed magad. Az "anyósok" meg ijenek, védik a gyereküket az által, hogy téged állítanak be rossznak. Főleg a lányos anyák, de tapasztalatom szerint a fiús anyákat se kell félteni. Szerintem engedd el ezt a lányt. Magadnak tennéd vele a legnagyobb szívességet.

L

2016. dec. 27. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy megint vissza akarod kapni? Mármint az előző kommenthez csatlakoza nem úgy tűnsz mint aki boldog. Arra esetleg nem gondoltál, hogy kihasználhat az által, hogy csak vele foglalkozol? Mármint lelki értelemben... Szerintem gondold át néhányszor, de voltak barátnőim akik így megjárták fordított esetben. Az elején minden szép meg jó, de aztán kb fél év ilyen se veled se nélküled hidd el tönkre tudja tenni az embert.
2016. dec. 27. 12:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából nem akarom visszakapni se azt hogy egyáltalán közöm legyen hozzá...

Csak az a baj. hogy belegondolva rossz, hogy nincs velem de utána rájövök, hogy jobb így, hogy szakított velem mert magamtól nem ment volna :/.

1 évig voltam vele. Olyan fur, hogy eltelik 2-3 nap úgy, hogy nem is beszélek vele... azelőtt pedig nem is volt olyan nap, hogy ne beszéltünk volna.

Szerintem 100% hogy majd idővel vissza akar hozzám jönni és ezt akarom megakadályozni :/.

és az a baj, hogy ez nem az első pofára esés és kezdem azt hinni, hogy teljesen felesleges belerakni dolgokat a kapcsolatba, mert nincs olyan ember aki ne élne velük vissza..

2016. dec. 27. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
18%

" azt kaptam barátnőmtől karácsonyra, hogy szakított velem..

Hasonló történt a nyáron"

Érdekes, mifelénk csak télen van karácsony.

2016. dec. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!