Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most ezek után mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezek után mit csináljak? 17/l

Figyelt kérdés
A barátom testépít(testet épít) nem tudom hogy mondják, lényegtelen. És ma ebédelt előszőr nálunk. Anyámnak mondtam hogy csirke rizst csináljon. De hiba mondok neki bármit is. Mikor eljött a barátom akkor az elején minden jó volt, apámmal is elvoltak. De amikor anyám hozta a kaját, a baráatom csak nagyon kicsit szedett. Amikor mondta anyám hogy szedjem még, elkezdi a barátom hogy "bocsánat, de nem illik az étrendembe" erre anyám úgy besértődött hogy bement a szobájába 10 perc múlva el is ment. Aztán amikor elment azt mondta hogy többet nem akarja látni ezt a bunkó fazont. Meg hogy milyen rossz hatással van rám. Aztán elmagyaráztam neki hogy vigyázni kell hogy mit eszik stb. Azt mondta hogy most egyszer igazán kibírhatta volna az ő rémes kajáját. Meg hogy többet ne találkozzak vele.Mit csinálhatnék?
2017. márc. 6. 21:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jó nagy gyökér a palid! Bukó volt anyuddal,függetlenül attól hogy a hülye sznob étrendjébe mi fér bele mi nem,egyszer igazán kibírhatta volna!Legfeljebb 1órával tovább játszhatta volna az eszét a edzőteremben. Anyósjelöltnél szalontüdő volt a kaja,már a neve is undorító de csak legyűrtem,finom nem volt inkább ehető de egy jó pontért és a békességért megérte!
2017. márc. 8. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Vigyázni kell, ugyan már! A tejallergiásnak vigyáznia kell, mert a tejcukortól megy a hasa, a barátod szimplán hülye bunkó volt. Egy kaját kibír nem csirke-rizsen.

Én nagyon ritkán eszek húst, nem szeretem igazán, de ha a pároméknál marhapörkölt az ebéd, nem mondom azt, hogy akkor én nem eszek, mert...

28n

Anyudnak igaza van, mellesleg én sem főznék külön, mert őnagysága így akarja... bár én nem izélnék, akkor nem eszik nálunk és pont.

2017. márc. 9. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!