Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezek után mit csináljak? 17/l
1/12 anonim válasza:
A barátodnak igazán lehett volna egy kis több esze
2017. márc. 6. 21:51
nem tudom alapból milyen a barátod de ha ebből állapította meg anyukád, hogy rossz hatással van rá és nem találkozhatsz vele többet akkor nem csak a barátoddal van baj... mondjuk anyukádat is leírja az a viselkedés, hogy úgy besértödött mint egy 5 éves. a barátoddal szerintem nem volt baj bár simán mondhatta is volna, hogy nem bír többet enni de nem lehet ezt örökké csinálni. anyukád az a mondása, hogy egyszer kibírhatta volna, hogy megeszi eléggé butaság mivel szerintem ilyen reakciója lett volna 10. alkalommal is.
2017. márc. 6. 21:59
El se hiszed, de SEMMI baja nem lett volna a csávókádnak, ha egyszer nem csirke-rizst eszik, nem csodálom, hogy anyád besérült. Mondjuk az meg az ő baja, hogy te előre szóltál, mit főzzön... Két hülye, egy pár...
2017. márc. 6. 22:36
Tipikus izomagyú f..fej a barátod! Nekem is volt exem ettem máshol de nem voltam ilyen bunkó ahogy o bánt anyukáddal! En ha a palid helyében lettem volna nem igy reagáltam volna hanem azt mondom koszonom szepen a kedvességet ennyi eleg volt! Teljesen megértem anyukàdat bar osztom a véleményt hogy kellene e vagy sem találkoznod vele! Ezt Te tudod de tenyleg megbántotta anyukàdat aki kitette a lelket ezért! Illene annyit tudnia hogy elnézést kérjen tirpak viselkedéséért!
2017. márc. 6. 22:36
3. nem lett volna semmi baja egyértelmű de lehet komolyan csinálja és akkor nincs kivétel mert ha tegnap ettem ezt meg azt akkor most belefér kicsi ez meg az stb. de ez igazából nem egyszeri dolog mert valószínű menni fog még.
4. egy mondatból leszűrted egy ember személyiségét? amúgy jobb lett volna máshogy reagálnia persze de csak őszinte volt.
2017. márc. 6. 22:48
Nem volt szép tőle..tényleg elég tirpák. Én is kondizom, nyomom a csirke-rizst, de igazán belefér egyszer-egyszer más kaja. Szép és jó, hogy van étrendje, de azért hogy ennyire elvakult legyen valaki és ne tudjon más kaját jó ízűen megenni, az nagy bunkóság. Elvégre anyukád szívesen látta, miatta is főzött aztán benyög egy ilyet...
2017. márc. 6. 23:10
7/12 anonim válasza:
Leginkább anyukádnak van igaza. Most az egyszer kibírhatta volna, hogy mást eszik.
2017. márc. 7. 00:04
Azért a csirke-rizs nem egy változatos étrend és én nem is várnám a szülők többségétől, akik nem ebben nőttek fel (sőt, esetleg alkalmanként örültek ha húshoz jutottak), hogy megértsék vagy akár normálisnak tartsák ezt az eszeveszett testépítő diétát.
A srác is kifejezte a prioritásait azzal, hogy az étrendje fontosabb volt egy jó első benyomásnál.
Most annyit tehetsz, hogy mindkettejükkel érett módon elbeszélgetsz és megvéded a másikat a szemükben, ha már mindketten ilyen gyerekesen viselkedtek.
2017. márc. 7. 02:51
Ebben a történetben a faterodon kívül mindenki hülye volt.
2017. márc. 7. 03:14
Apuka gondolata = Ennyi gyökeret egy rakásra xD
2017. márc. 7. 13:27
Kapcsolódó kérdések: