Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Hogy fog reagálni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy fog reagálni, ha meglát ennyi idő után?

Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy egy fiúba első látásra szerelmes lettem és láthatóan és is tetszettem neki. Később kiderült, hogy ugyan oda járunk külön órára is. Viszont másik suliba jár. Ami nem lenne baj. Úgy voltam vele, hogy majd külön órán ha találkozunk, kialakulhat valami. Már egy ideje nem láttam, de úgy voltam vele, hogy majd jön jövőhéten és majd akkor stb... Ma megtudtam, hogy néhány napja összejött egy lánnyal. Nem tudom, hogy mit tegyek. Holnap találkozok vele és nem tudok, hogy mit csináljak, mert nekem ez így kínos, hogy neki van más valakije én pedig közben szeretem...
2017. febr. 14. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez emlékeztet engem egy régi esetre...Én is kb. pont így voltam egy fiúval, a külön óra is stimmel, de én azóta már kiszerettem belőle.
2017. febr. 14. 22:08
 2/2 Stark2000 ***** válasza:
100%

Hát ha rám hallgatsz hátra húzódsz, nem teszed tönkre a kapcsolatukat. Talán ez neked is jobb döntés lenne, viszont félek, hogy a visszatartott érzelmek nem lesznek jó hatással rád..

Ha nagyon szereted várjál rá esetleg. Ha úgy érzed nagyon kezdetleges akkor még elmúlhat.

2017. febr. 14. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!