Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én agyalom túl?
En a helyedben szakitanek vele...aki ilyeneket csinal...hat nen hiszem h te lennel az wgyetlwn fiu az eleteben en szinte biztos vagyok benne h irogat fiukkal.de persze ne az en valaszombol indulj ki.lehet tulsagosan is negativ vagxok.es ihen tudom h ez erzelmileg nagyon nehez
15l
Lehet, hogy féltékeny típus vagy, amit meg kell próbálnod önmagadnak kezelni, de ha a leírtak igazak, akkor ez esetben nem (csak) féltékeny vagy, hanem egyszerűen és megalapozottan félsz. Félsz, hogy ismét előfordul az, ami már megtörtént, félsz, hogy megalázó helyzetbe kerülsz, ami viszont nem a te fogyatékosságod okán, hanem a partnered súlyos emberi alávalósága miatt következhet be. Tény hogy törekedni kell arra, hogy jobb ember, jobb férfi légy, ezt jó, ha életed végéig szem előtt tartod, de emberi méltóságod már akkor is van, amikor csak elindulsz ezen az úton. Ezt sértette meg a jelenlegi barátnőd. Akkor is megsértette, ha túl féltékeny vagy és ez kizárólag őt minősíti. Tanulni kell a hibáidból, de látnod kell a másikét is, ami esetedben mesze súlyosabb, még a te esetleges féltékenységednél is. Az ismerkedés alatti állapotodat, személyiségedet, tulajdonságaidat, külső adottságaidat ő is láthatta, felmérhette, volt lehetősége elutasítani a közeledésedet, de ha megfeleltél neki úgy, ahogy akkor voltál és ezzel együtt közeli viszonyt létesített veled, akkor a későbbi ilyen irányú hivatkozásaival csak a gerinctelenségét akarja elfedni, annak okát rád hárítani. Röviden:
Először hátba szúr, utána arcul köp.
Kerüld el az olyan embert, aki már tanújelét adta a megbízhatatlanságának, (ami nehéz, mert ilyen a többség) és ügyelj arra, hogy közeli kapcsolatba se kerülj az ilyenekkel. Kisebb lesz a társaságod, de emberek köz fogsz élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!