Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályba aki szerelmet vallott és mondta hogy járni szeretne velem. Azóta megtudta hogy én is így érzek iránta mint ő és én is járni szeretnék vele. Sokszor nézzük egymást meg egy iskolai rendezvényen mindig a közelembe volt. És néha nekem jön hogy összeérjen a vállunk. ( Mielőtt bevallotta sokszor bókolt meg néha piszkált meg ilyenek)
Szerintetek ha esetleg ad valamit nőnapra akkor megöleljem?
Mindketten hetedikesek vagyunk.
Köszi a válaszokat.
2017. márc. 4. 16:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy öleléssel nem kötelezed el magad senkinek,úgyhogy nyugodtan.De ha úgy érzed,ez még túl sok,akkor csak köszönd meg szépen és mosolyogj.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából szívesen megölelném de egy picit zavarba vagyok a közelébe. Köszi a választ.
2017. márc. 4. 17:00
3/5 anonim válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
4/5 anonim válasza:
Az élet legfontosabb kérdése:DD
Amúgy nyugodtan öleld át, ha úgy van, ebben nincs semmi:)
5/5 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a válaszokat:)
2017. márc. 5. 08:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!