Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ott van a lánybarát. Mit csináljak? Idegesit.
Figyelt kérdés
Barátommal fél éve vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk elott haverok voltunk és mondta nekem a nős sztorijait hogy egy nap megvolt neki az akkori barátnője meg az exe is. Es hogy nem akarja lekötni magát . Én még is osszejöttem vele , azt mondta más vagyok és elvakitott a szerelem. Én 18 vagyok ő 24. Van neki egy állandó lánybarátja, akinek jelenleg van barátja és régen lefeküdtek(mikor nem voltunk egyutt barátom elmondta )persze a lány tagadja. Ln egyetemista vagyok ő dolgozik. keveset találkozunk. Ha szünete van a melóban mindig a lánynál van, a városban a lánnyal van és ezt nem tagadja. Engem idegesit..nem tudok megbizni benne..bennük hiába vagyok jóba a lánnyal .A lány különféle ürügyekkel hivja Petit hozzájuk..ő meg megy. Tudni illik 3 éves párkapcsolatból léptem ki előtte, aki orrba szájba csalt engem, ezis közbejátszik ami miatt bizalmatlan lettem a másik nem iránt.. hogy mondjam el neki hogy zavar a lány "barátsága"?? Elvileg minden eddigi kapcsolata a lány miatt ment tönkre..2017. márc. 4. 14:49
1/4 anonim válasza:
te aztán tudsz válogatni a pasik között..
Nem nyugtatlak meg, 50-50, hogy összejárnak néha reszelni, de ha te egy megcsalós barátot egy csapodárra váltottál, nos akkor ne csodálkozz.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kértem negativ hozzászólásokat.. mi az hogy te aztán tudsz váltogatni a pasik között???? Képzeld eddig 2 barátom volt még ha ennyire nehezen hihető. Ki gondolta volna hogy megleszek csalva....gratulálok köszi a rendkivül HASZNOS VÁLASZT.
2017. márc. 4. 15:57
3/4 anonim válasza:
jajj, akkor átfogalmazom, hogy jobban érezd magad:
"Bízz a kettőtök kapcsolatában, egy olyan csodás lányt, mint TE, biztos nem csalna meg, tanult a múltból, a csajjal meg csak nagyon jó barátok. Bízzál benne és ha ezt Ő is érzi, akkor eszébe se fog jutni, hogy másra nézzen!!" Pont.
4/4 anonim válasza:
Lánybarát, akivel dugnak, ez 90%, de mindegy, majd rájössz elöbb,utobb.
Fiu és lány közötti barátság = szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!