Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem ír? Nagyon idegesít.
Van egy srác , nagyon jól ismerjük egymast. Tobb van koztunk, mint barátság. Igazából neki régóta tetszek. Azt mondta szeret. Egyébként én nagyon nagyon szeretem/szerelmes vagyok belé. 5 hónapja talizgatunk, jobban ismerkedünk, most már nagyon közel kerültünk egymáshoz az utobbi időben. 2 hete taliztunk utoljára ( nálam volt házibuli, nagyon jól érezte magát, és én is) . És 1 hete beszéltünk utoljára (én írtam rá) . Most látom, hogy minden nap szinte egész nap fent van Facebookon/Messengeren. De NEM ír :(((( . Pedig nem vesztünk ossze meg semmi. Mert volt már rá példa, hogy mondta h ne is irjak neki meg vége mindennek, de ő 1 hétre rá írt és minden happy volt :)
Szerintetek mi lehet??? Már nem bííírom... Azt, hogy mi miatt nem ír... Esetleg varja , h én érdeklődök felé?
Igazából simán megtettem volna már, h minden nap ráírhattam volna... DE azert nem teszem, mert mi van ha esetleg azt hiszi h az agyára megyek??!
Csak az az érdekes, hogy nem vesztünk össze meg semmi. Én meg hiányolom, és olyan jó lenne ha beszélnénk többet, meg találkoznánk.
Arra gyanakszom, hogy megunta, hogy mindig ő ír nekem és én meg mindig elvárom, hogy ő lépjen/keressen .
írj már rá!!!!
17/F
én is voltam így már lánnyal nem lett teljesen jó vége
egy srác megunja hogy ha csak ő kezdeményez és biztos vagyok benne hogy azt akarja hogy írj rá minél előbb
és ha kérdezi miért nem írtál nehogy azt írd mert elfoglalt voltam meg ilyen sablont találj ki valami hihetőt és ne bonyolultat ;)
Koszi szépen ;) :)
2 hete azt mondta, h azert van velem, mert engem szeret... Nem hinném h már nem kellek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!