Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol?
Baratom van 10 honapja. A 3. honapos egyuttletunkkor megcsalt engem ugy, hogy minden rendben volt, de ezt csak decemberben arulta el. Ezek utan jott egy melyrepules a kapcsolatunkban, elkezdett neki tetszeni ket lany, amit velem megosztott. Azota mindig bant engem (nem fizikailag), megjegyzeseket tesz, csajozik. Nagyon faj nekem ez az egesz. Annyit mondtam neki, hogy nekem o a legfontosabb, erre annyit irt flegman, "hogy hat nekem nem te", es hogy a ket haverjanak olyan dolgokat is elmond, amit nekem sose mondana el.
Ezen felul amikor egyutt vagyunk, es nem neten beszelunk vagy telefonalunk, nagyon aranyos velem, bujik, mesel, de neten nagyon flegma es bunko.
Soha nem neztem ra semmilyen mas fiura sem, nem csaltam meg, amit o mondott, mindig betartottam (ne rakjak ki kepet, ne beszeljek fiukkal). Azt mondja szeret engem, es sokszor latom is, de megis ilyen. Ad nekem, aztan azt elveszi tolem. Mit csinaljak hogy jobb legyen minden? Mint regen? (Nyaron tokeletes volt a kapcsolatunk, jott ez a "megcsalas" - nem tettekkel, erzelmekkel), es augusztustol decemberig (vagy inkabb januarig) is minden oke volt. Minden nap sirok. Nagyon hianyzik az az ember, akit eredetileg ismerek 7 eve. Megvaltozott ebben a ket homapban teljesen. Mit tanacsoltok? Nem akarok vele szakitani.
A legjobb tanács, hogy állj tovább. Nem szeret téged ez a srác. Vagy neki és kész, de nem szeret.
Ha szeretne, nem csalna meg, nem vágná a képedbe, hogy milyen lányok tetszenek neki, nem csajozna és nem lenne veled sem bunkó, sem flegma.
Szóval szakíts vele és keress egy olyan srácot, aki értékeli, hogy vagy neki.
Ez a srác nem érdemel meg téged, sehogy sem lesz ez jobb, mert nem szeret téged.
Én azt nem értem ,hogy mi a francnak vagytok együtt ennyi ideje? Neked az jó ,hogy az az ember akivel elvileg szeretitek egymást , gonosz veled és folyamatosan b**szogat?
Tapasztalatból mondom ,hogy egy ilyen kapcsolatból (legyen az baráti vagy szerelmi) mi hamarabb ki kell szállni.
Először rossz lesz. nagyon. De idővel rájössz ,hogy mennyire felszabadító egy ilyentől távol lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!