Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol az egeszrol? Szerintetek? (:
Szoval van egy fiu aki egy penteki nap a sulimban volt egy program alkalmaval. Es hat szimpi volt mar akkor (is), bejeloltem facebookon, vissza is jelolt! Aztan belajkoltuk egymas profilkepet majd vasarnap este a legjobb baratja bejelolt szinten a facebookon!
Oke, persze biztos sokan jelolik oket, de nem gondolnam ha bejeloli egy lany Pistit akkor Jancsi is bejeloli le ne maradjon valamirol, es forditva is😄
De akkor miert jelolt be? Egyaltalan nem szamitottam ra, nagyon meglepodtem, hogy tenyleg a legjobb baratja, es hogy ilyen hamar..
Miert jelolhetett be? Szimpi voltam neki? Vagy csak ugy? Esetleg beszelhettek rolam azzal a fiuval aki egyebkent nekem tetszik?(- De mit?, nem nagyon lehet a szemelyisegemrol velemenye mert nem beszeltunk meg eddig..!)
Vagy most mire kene gondolnom?!
Ill lehetne valami azzal a sraccal aki tetszik? Vagy felejtsem el?
16/l ő 20/f. :)
Mi elotte nem ismertuk egymast!
En a nevet sem tudtam(ahogy o se az enyemet), baratnon mondta mert o ismeri! Szoval eselye se lett volna engem bejelolni vagy megkeresni!:D
Odajonni szinten nem tudott volna mert dolga volt..
Igy leptem en..
Az első válaszoló mégis hogy gondolja, hogy megy az élet? A nők csak ülnek a fotelben, és várják, hogy megtörténjen körülöttük az, amire vágynak? Komolyan már... minden emberre nemtől függetlenül igaz, hogy ha van egy célja, azért tennie kell. Nem lehet egyszerűen ölbe tett kézzel várni, hogy az legyen, amit szeretnénk. Egyáltalán nem is értem, hogy hogyan jön a témához, hogy valaki lány -e, vagy sem. Ha tetszik neki valaki, akkor szerinted az a helyes, hogy semmit nem csinál, hanem várja a csodát, mikor Cupido lerepül az égből, és bokánlövi ezt a srácot? Vagy mi?
Persze abban igaza van, hogy ilyen idősebb, fiatal felnőttnek mondható srácok közül sajnos van olyan, aki direkt a tapasztalatlan, fiatalabb lányokra utazik, akik esetleg már egy facebook jelölésbe is sok mindent belelátnak.
Kedves kérdező! Szerintem először bizonyosodj meg róla, hogy ezek normális, kedves srácok, és nem akarnak semmi olyat tőled, amibe nem szeretnél belemenni. Ha ez megvolt, akkor persze, simán lehet, hogy tetszel nekik, és esetleg még beszéltek is rólad:) Mindenképpen próbálj élőben beszélgetésbe elegyedni velük, figyeld a reakcióikat, aztán írhatsz nekik a neten is, így legalább megismered őket kicsit jobban. De na hagyd, hogy mindenféle bókokkal befolyásoljanak:) Sok sikert!
Tizenkilenc éves lány.
Hát ez sok minden lehet. Őket kell megkérdezni.
Amúgy ilyen akkor szokott lenni, ha 1. tesztelnek. Jancsi elkezd fűzni, hogy Pisti lássa tényleg őt érdekled. 2. Pisti és Jancsi mindent megoszt egymással. Közösek a barátaik ismerőseik. Ennél már csak az lenne hardcorabb, ha sorra jelölne az Anyja, az apja, a tesói, a nagymama, nagypapa... XD
Utolso😂
En is ezt mondtam a baratnoimnek, hogy mar csak a csalad kell😋😂😂😂
Ertem mit szeretnel vele irni, es igazad is van!:) De korabban mar irtam,("Mi elotte nem ismertuk egymast!
En a nevet sem tudtam(ahogy o se az enyemet), baratnon mondta mert o ismeri!") helyel kozzel tisztaban vagyok milyen ember is szoval nem full ismeretlen!:)
De egyebkent szemenyesen nem ismerem! Ez teny es valo!
De nem erre voltam kivancsi, hanem a "sztorirol'" mit gondolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!