Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan indítsam be a beszélgetést?
Ja, adom amit az első mondd.
Velem is szokott ilyen probléma lenni, de leginkább akkor amikor nem ismerem még személyesen a lányt.
Példának, találkoztam egy lánnyal a nyáron, tök jókat beszélgettünk, hülyültünk, kicsit megismertük egymást, majd elkezdtünk interneten is beszélgetni. Olyankor már jobban ismerem a személyt, tudom mik a határok (ami nála a csillagos ég, mert Hál' Isten érti a vicceket :D).
De amikor személyesen annyira nem ismerem annyira a személyt, akkor a chat egyáltalán nem működik és kínos csendbe csődöl. Például egy másik lány akivel csak 1-3 párbeszédem volt előtte.
Előbb a lánnyal személyesen ismerkedj meg jobban, majd tudni fogsz vele beszélgetni neten is. Szerintem.
Az elsővel egyetértek abban, hogy anál jobb. A másodikkal abban, hogy próbálj személyesen beszélgetni vele.
Magammal abban, hogy először köszönj neki, kérdezd meg mizu, mit szeret csinálni, vagy kezdetnek hívd el egy helyre. Lehetőleg ne egy erdőbe, sötétedés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!