Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerhetném meg neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerhetném meg neten keresztül a kiszemeltemet? Elsőként mit írjak neki, hogy indítsam el a beszélgetést? Valaki segítsen pls

Figyelt kérdés

Végre elhatároztam, hogy nekem "Ő" kell. Az egész azzal kezdődött, hogy egy buliba voltunk ott láttam meg oda is jött volna hozzám csak nem voltam olyan állapotba, szóval elbasztam. De nem is ez a lényeg... hanem hogy igazából nagyon tetszik szeretnék vele megismerkedni, van pár közös ismerős de nyilván nekem kell megtennem az első lépést mivel ő nem is tud a szándékaimról. Bejelöltem ismerősnek, vissza is jelölt ez eddig oké. Na és már szeretnék neki írni, konkrétan szeretném őt megismerni, de ezt így nem zúdíthatom a nyakába. Viszont így teljesen más mint élőbe nem is vagyok ehhez hozzá szokva ezért nem tudom mit írjak a szia-n kívül...Valaki esetleg tudna nekem segíteni hogy mit írhatnék neki amivel megfogom és nem is riasztom el hogy indítsam el ezt a dolgot? Esetleg privátba is írhat valaki ha jártas már az ügyben. Előre is köszönöm.:)

17/L

2012. júl. 19. 19:44
 1/8 ASOT ***** válasza:

sziaaa! Gratulálok! ma megnyerted az 5-öst! Egy:

1. 17 éves lányt

2. aki szexi

3. aki hagyja h a haverjaiddal bulizni menj

4. aki szeret téged

5. aki soha nem baccogatni vele, hogy miért nézel meg más csajokat az utcán

2012. júl. 19. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Amikor fent vagy fb-on MINDIG küldj neki üzenetet.Ezt:

Szia xy!Hogy vagy?Mi van Veled?Rég láttalak.

Aztán várd a reakcióját

2012. júl. 19. 19:51
 3/8 szelesoldier ***** válasza:
2. nem jó ötlet, ebből nem tudja mit akarsz és még a végén azt hiszi zaklatod és töröl vagy letilt. Uncsitesóm is ezt csinálja és qrva idegesítő. Mondd el neki hogy mit érzel, persze ne nagy dózisban csak beszélgess vele a dologról. Pl "Szia, ráérsz? Akarok mondani valami fontosat." A többit rád bízom... Személyesen jobb lenne amúgy
2012. júl. 19. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Pl. Szia! Hogy vagy? valahogy így kezd el! Ha lehetséges akkor inkább személyesen beszéljetek szerintem, hívd el valahova vagy ilyesmi. A HÁRMASNAK van igaza:D
2012. júl. 19. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
hány éves a fiú?:D előző vagyok, majd írd le hogyan sikerült:D
2012. júl. 19. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

-Szia. Tudod én vagyok az XY, abban a buliban voltunk egyutt.

aztan johetnek az ilyen: Hogy vagy? Miujság veled? utana kezdj el vele normalisan akarmirol, egymashoz kotodoen beszelgetni vele. Aztan ha jo srac elhiv vhova. :)

2012. júl. 20. 01:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ilyen helyzetben vagyok! Nagyon hasonló a történet.

15/F

2012. júl. 20. 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:
pl, h szia láttalak az x buliban nagyon szimpatikusnak tűntél és láttalak a közös ismerősöknél és gondoltam bejelöllek..:) és ha ráharap akk ok;)
2012. júl. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!