Csak most ismertem meg. Tanácsok, mivel indítsam a beszélgetést? (részletek lent)
Általában nagyon jól megy az ismerkedés, de most valamiért alig tudok bármit is összehozni, ezért is szeretnék tanácsot kérni.
Ami történt: Megismerkedtem valakivel, megadta az elérhetőségét, ahol üzenetet kellene hagynom neki. Ezzel nem lenne baj, de még nem nagyon sikerült megismerkednünk, mert mindketten siettünk. Konkrét kérdésekkel pedig csak nem indíthatok (szia, mivel foglalkozol?) :D, tehát kellene valami bevezető szöveg a köszönés után...
Mik jöhetnek ilyenkor szóba? Eszembe jutott pár, de olyan butaságnak érzem (de lehet csak azért, mert nem akarom elrontani a dolgot).
Szia, nem tudom, emlékszel-e esetleg rám, XY vagyok, itt és itt találkoztunk. Hogy vagy? (ez után jöhetnek a konkrét beszédtémák)
(A nem tudom, emlékszel-e rám, csak egy udvariassági szófordulat. Persze emlékszik rád, de így illendőbb a dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!