Szerintetek gáz, ha valaki kedveli a maffiás/gengszteres életstílust? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Nem bűnöző az illető, csak a stílust szereti. Tudjátok, nagy fekete autók, télen-nyáron napszemüveg, tréningruha/melegítő, aranylánc, éjszakai élet, jó italok, drága holmik, stb. Ismerem jól, rendes, jól fizető szakmája van, de nem milliomos , csak szeret így élni, ez a stílus jön be neki.2013. márc. 22. 16:38
1/8 anonim válasza:
a tréningruha aranylánc miért gengszteres? ilyeneket a kifutófiúk hordanak, a valódi gengszterek csicskái, a verőlegények
2/8 anonim válasza:
Nem elítélendő , nem gáz
A valódi gengszter vezérek általában nem feltűnőek , kerülik a feltűnést , nincsenek tele arany láncokkal.
3/8 anonim válasza:
ez olasz. más "gengszter" az nem gengszter
4/8 anonim válasza:
Szerintem gáz mert a cigányok is ilyenek gyakran.
5/8 anonim válasza:
Az ilyen ember azért szereti ezt a "stílust" mert gengszter szeretne lenni csak se esze, se töke nincsen hozzá.
6/8 anonim válasza:
A napszemüveg és a tréningruha/melegítő nem maffiás. A maffiózók az előbb már említett kép szerint néztek ki, ők voltak azok, akiknek meg kell hagyni, igazán volt stílusuk.
Amúgy meg ha szeret úgy öltözködni, hát tegye, ha pénzt akar költeni, azt is, ha van elég. De akkor meg ne csodálkozzon, ha esetlegesen adósságokba veri magát, szóval nem érdemes túlzásba vinni a nagy költekezést, ki tudja, mikor lesz pl. szüksége egy nagyobb összegre. Nem olcsó pl. egy kórházi számla.
7/8 Imrus0222 válasza:
Egyáltalán nem gáz!Én is szeretem ezt a stílust,és még negatív kritikát senkitől sem kaptam miatta.Sokkal elegánsabb mint a mai szir-szar divat.Nem kötelező követni az éppen aktuális trendeket.Úgy élj,ahogy neked tetszik,ne mások véleményére hagyatkozz!
8/8 anonim válasza:
Én gengszter vagyok. Nem muszáj elhinni, de akkor is így van.én inkább vagy néha öltöny (heti 3alkalom) vagy bőrkabát (heti 3 alkalom) egy meg vagy otthoni melegítő, vagy nyáron mikor megyünk ki a vízre (tisza) hajózni akkor egy boardshort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!