Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta hogy szerelmes belém. Mit tegyek?
Van egy lány akit legjobb barátomként tartottam számon.(Minden nap beszéltünk chaten, videóhívások stb.)
Egyik nap megírta üzenetben hogy belém szeretett.
Tegnap voltunk ketten egy videójáték rendezvényen ahol többször ért hozzám mint szokott.
Egyik felem azt mondja hogy járjak vele, a másik meg azt hogy még ne. Nem tudom, nagyon vegyes érzelmeim vannak mert néha érzem hogy ez több mint barátság.
De még is mit kéne tennem?
14 Fiú
Miért is nem lepődöm meg azon, hogy egyetlen normális választ sem láttam? Ne legyetek már ennyire gyerekesek, menjetek vissza az általános iskola negyedik osztályába, gyanítom, még ott is értelmesebbek a gyerekek, mint ti vagytok..
Kérdező, neked azt tanácsolnám, hogy próbáld meg! Ne gyertek rögtön össze, kezdjétek randizással, bár ha a legjobb barátod, akkor már így is rengetegmindent tudsz róla. Ha érzed, hogy ez több, mint barátság, akkor akárhogy is csűröd-csavarod, rá fogsz jönni, hogy talán ő lehet a megfelelő neked. Ha viszont nagyon sokat hezitálsz rajta, és inkább a nem felé hajlik a válaszod, valamint, ha túl sok olyan tulajdonsága van, amelyek szerinted számodra nem elfogadhatók egy kapcsolathoz, akkor inkább ne kezdj bele; én is ilyen helyzetben voltam, aztán annyira kikezdett mindkettőnket a helyzet; összezavarodottság, érzelmek kavalkádja, félreértések, sértegetés, bosszú.. Most pedig már haverok se vagyunk, és ez a dolog a fiút is megváltoztatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!