Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudom ilyenkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom ilyenkor megmondani neki?

Figyelt kérdés
14 éves barátom van, (velem egy idős) szeretnék vele méllyebb dolgokról is beszélgetni, de valahányszor nekiveselkedem, hogy az ő, vagy a saját érzéseimről beszéljek neki, mindíg a torkomon akad a szó. miért van mindíg ez? Attól függetlenül, hogy már járunk, még mindíg csak felszínesebb dolgokról beszélgetünk. Őszintén szólva nem ilyennek képzeltem, ha valaki kapcsolatban van.

2017. febr. 9. 15:33
 1/3 Stark2000 ***** válasza:
Lehet, hogy még nem szoktátok meg egymást eléggé. Ki tudja.. Az érzéseimről én is nehezen beszélek - bárkiről is legyen szó. Ha mélyebb dolgokról kell beszélnem, az nálam általában hülyén fogalmazott mondatokban mutatkozik meg. Szerintem csak több idő kell nektek a kapcsolattól függően. A szexre sem egyik napról a másikra nyílik meg az ember a másik felé. :)
2017. febr. 9. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet nem vagytok egy hullamhosszon.
2017. febr. 9. 16:04
 3/3 October15 ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag majd végtelen oka lehet.

Akár részletezhetnéd is mert ennyi alapján a "még nem bízol meg benne annyira, hogy ilyenekről beszélj vele"-től egészen a "félsz, hogy hülyének néz"-ig terjed a skála, ami azért elég nagy szórás.

25F

2017. febr. 9. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!