Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha a lány kezdeményezett?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy mikor sétáltunk akkor ő fogta meg az én kezem, én akartam az övét, csak kint volt a zsebéből a kezem, mert vártam, hogy ő is kivegye, és megfoghassam, de ahogy kivette, mindjárt megfogta az enyémet. Aztán később megkérdezte, hogy rá e írhat a kezemet. Ráírt, utána pedig ő ölelt meg. Aztán pedig adott egy puszit, én viszonozzák, végül pedig ő kezdeményezte a csókot. Tudom, hogy ez az én feladatom lenne, de gyorsabb volt nálam. Csak normális válaszokat légyszi. Köszi2017. febr. 8. 14:15
1/4 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent hogy kisit rámenősebb a lány mint te. Nem baj ha ő kezdeményez de innentől bánj vele nagyon jól. ;)
2/4 anonim válasza:
Mi fiúk szeretjük ha a lány kezdeményez..
3/4 anonim válasza:
Baj! Ha nem hiszed, majd eszedbe jut hogy amikor szakítani is ő kezdeményez, te nagyon .....!
És inkább tanulj meg fogalmazni! Azzal többre mész az életben mint ezzel a ribivel!
4/4 anonim válasza:
#2: én pl nem..
Nekem ciki lett volna,ha mindent a lány kezdeményez. Igyekezz férfiként viselkedni. Kivéve akkor,ha kifejezetten izgat,hogy csajaként viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!