Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Volt már olyan kapcsolatotok, hogy a lány kezdeményezett?
Figyelt kérdés
Pl. Ráírt a fiúra, leszólította
Nem fura, hogy a lány kezdeményez? Van akit zavar és elkönyveli a lányt rámenősnek?
2016. nov. 9. 14:38
1/7 Jávor Dávid válasza:
Igen ez nallam is igy volt a mostani barátnőmmel ram irt es el kezdtunk beszélgetni de utanna atz vettem a stafétát es én kezem volt abban h mi ma eggyütt vagyunk 😊😄 es engem nem zavart h ramirt es ezzel o kezdeményezett es tenyleg nem zavart😁😁
2/7 anonim válasza:
18 eves fiu vagyok es az esetek 80%ában a lanyok kezdemenyeztek felem. Nem fura, normalis es jol is esik a fiunak.
Azert 80% mert ritka ha megtetszik valaki :/ (engem az is zavar ha valaki tul szep)
3/7 anonim válasza:
3as vagyok meg mindig.
Szemelyesen es fbn is normalis, de ha szemelyesen nyitsz a fiu fele az kb 50% javitja az eselyed nala :D
4/7 anonim válasza:
Nekem fura volt hogy lány kezdeményezett, de egyáltalán nem rossz értelemben. Csak úgy kicsit meglepődtem, de jól esett ettől függetlenül. Én nem rámenősnek gondolom az ilyen lányokat, hanem bátornak, ami még egy plusz pont inkább:D
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt,aztan pár héttel utana meg mar azt mondta nemakar most fiút ,en meg persze sikurult beleszeretnem es most szenvedek miatta,mert nemakar semmit se.
6/7 anonim válasza:
Én is ráírtam a fiúra aki tetszik (fordítva is igaz, többször érzékeltette velem hogy bejövök neki) azonnal visszaírt, aztán tettem/tehettem egy olyan megjegyzést amit részemről tök ártatlannak gondoltam, nem volt benne semmi nyomulás, ő mégis valamiért rámenősnek könyvelhetett el, mert nem írt vissza és azóta távolságtartóbb lett, nem is keres...
7/7 anonim válasza:
Ja, volt. Új suli, új osztály és elkezdett nyomulni kb azonnal. Az volt a bibi, hogy meleg vagyok...az arcát érdemes lett volna lefotózni mikor elmondtam neki xd
De azóta egész jó haverok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!