Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért viselkedik így barátom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így barátom? 17/L

Figyelt kérdés

Most leszünk együtt 2 hónapja és ha erre már nincs más megoldás, akkor csak a szakítás marad, így kevésbé fog fájni, jobb előbb, mint később.

A helyzet az, hogy barátom már a kapcsolatunk elején is így viselkedett, de mindig beállította annak, hogy csak rossz napja volt, viszont ez szerintem nem csak emiatt van. Kezdeném azzal, hogy egyszer teljesen normális, a másik pillanatban meg ki van fordulva magából. Pl múlt hétvégét együtt töltöttük és az éjszaka közepén nekiállt sírni és amikor kérdeztem mi baja van, azt mondta, hogy majd reggel elmondja, csak most ne beszéljek hozzá. Reggel, amikor rákérdeztem azt mondta, hogy nem teljesen emlékszik az okára, de hanyagoljuk is ezt a témát. Meg valamikor sokat kajál, valamikor alig eszik valamit. Van, amikor szívesen beszélget mindenről, vagy teljesen magába zárkózik és mindent úgy kell kieszedni belőle. Ami még feltűnt, hogy nagyon sokat bíbelődik magával, amikor pl megyünk valahova, folyton a haját csinálgatja, mert ha egy kicsit is kilóg, már rosszul van tőle.

2017. febr. 5. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
mert bu*i.
2017. febr. 5. 15:00
 2/5 anonim válasza:
100%
Ez valami lelkibetegsének tűnik. Talán biporális depresszió. Nekem hasonló tüneteim voltak. :/
2017. febr. 5. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szakíts vele, nyilvánvaloan valami lelki problémája van.

Lehet valami trauma érte, amit nem akar elmondani.

Inkább nyugtasd meg, szereted, vele vagy, mondja el mi a baj, mert latod, valami nem kerek!

Gondolj bele, ha neked lenne valami problémad, és válaszul a barátnőd otthagyna, neked hogyan esne?

2017. febr. 5. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:

#1.: Agyatlan bolond.

Szerintem biporális depresszió.

L

2017. febr. 5. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Mint az elottem levok is emlitettek lelki problema. Valoszinu h alapbol egy erzekenyebb tipus. Kerdezd meg mi baja. Ha nem mond semmit csak annyit mondj neki: "Ha nem szeretnel rola beszelni, nincs semmi baj. De tudd, hogy én mindig melletted leszek" es oleld meg :)
2017. febr. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!