Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami miatt a barátom folyton így viselkedik?
Most vagyunk együtt 1,5 éve és csak most kezdett el így viselkedni. Legalábbis eddig nem érzékeltem, hogy ilyen lett volna.
A kapcsolatunk elején sokat mentünk el együtt mindenhova, de ez most már teljesen lecsökkent. Egy suliba járunk (nem egy osztályba, ő egyel felettem jár) és ma konkrétan a következő történt:
Az egyik sráccal az osztályomból elkezdett beszélni - én mindvégig ott voltam, gyakorlatilag képes volt előttem is ilyenenet mondani - arról, hogy mennyire béna vagyok az ágyban, már mindent kipróbált, hogy jobban menjen minden, most már kockahasa is van, amivel szeretett volna nekem kompenzálni, de folyton csak azt mutatom, hogy nem érdekel. Meg hogy úgy néz ki a házunk mint egy putri, fogalma sincs, hogyan tudunk így élni. És hogy ettől függetlenül nincsen velem semmi baja, csak egyszerűen zavarja, hogy ennyire figyelmen kívül hagyom, hogy mennyit tett azért, hogy elérje, hogy nekem még jobban tetszen.
Majd mondta nekem, hogy remélem megértem, hogy ezt miért mondja és nem szeretné, ha megsértődnék.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!