Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem? Fiú osztálytársam folyton beéget, oltogat, közben meg nevet.
Figyelt kérdés
Majd elkérte osztálytársamtól a telefonszámomat, és rámírt viberen. Csak hogy tudjátok, a fiú-aki folyton oltogat-haverom legjobb barátja. Kérdezte viberen, sőt, faggatott, hogy mi van köztem, és a legjobb barátja között. Többször is írtam neki, hogy semmi. Majd visszakérdeztem, hogy miért oltogat, és azt írta, hogy szeret engem oltogatni, és jól esik neki, meg látja rajtam, hogy nekem is. Most akkor mivan?? 18/L2015. nov. 8. 14:43
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy tegnap előtt beszelgettunk, és most tegnap óta nem ír vissza.
2015. nov. 8. 14:46
2/6 anonim válasza:
Menj oda smárold le ilyen a meglepetés ereje veled van és ezzel összezavarod vagy csak egy puszit adj vagy öleld meg és mond neki cuki vagy hiddel lépni fog és így kiderül...
3/6 anonim válasza:
Ez biztos jó ötlet, ketteske? :D Amúgy szerintem szimplán bolondos az ember. Lehet, hogy tetszel neki, de ez a viselkedés az óvodában lenne oké, 18 éves korban már annyira nem. Tehát tisztázd vele valahogy, hogy viselkedjen. :)
4/6 anonim válasza:
Nem lenne ovodás a lány csak blöffölne én ha lány lennék ezt tenném kordába kell tartani a férfit biztos összezavarnád csak egy ölelésel.
5/6 anonim válasza:
Magyarra forditva: Azt teszek veled amit akarok mert ez engem szorakoztat, te meg egy kis hülye vagy.
6/6 anonim válasza:
Primitív viselkedés. Ne törődj vele. Kicsit se. Majd benő a feje lágya, mondaná a Grossmutti. Később érnek, tudod. Míg te már érdeklődsz (jó esetben) dolgok iránt, s magaddal foglalkozol (a fejlődéseddel pl.), addig ő leragadt a jócsajBÁZEmegkellB.-nál. És elrötyörészik bármin, ...nulla gondolkodás, csak ösztönök meg bunkózás. Az előttem szóló is jól mondja, ...ezek a srácok ovisok s magukat királyistencsászárnak látják, lsd. pump.d gabót, aki megmondta, hogy ő márpedig a legszebb hasú ember a Balatonon és az Olümposzon lakik. Na, ennyire komoly a fiúcska. Unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!