Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, a Bálint névről mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a Bálint névről mit gondoltok? Nagyon visszataszító?

Figyelt kérdés

Volt egy lány aki a nevem miatt utasított vissza. Tényleg ennyire ratyi lenne? :D

16F

2017. febr. 4. 14:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem. :) Szerintem kifejezetten szép neved van. Majd ahogy idősebb leszel, a korosztályod is rájön, hogy nem lehet egy név alapján megítélni az embert. :)
2017. febr. 4. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a név teljesen hasznos arra, hogy kiszelektálja a felszínes hü.lye pics.ákat!
2017. febr. 4. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez volt az indoka csak. Aki a neve miatt vissza utasít valakit az elmehet a bús pibe és megse érdemli hogy szóba álj vele. Képzeld a férjemet manónak hivják nagy darab szőrös férfi kis arab terroristás beütéssel 😅 igen nevettem mikor megmondta hogy hivják else hittem de nem ezalapján választok azota 6 éve egyutt vagyunk.
2017. febr. 4. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj a neveddel. Örülj, hogy visszautasított az a "lány", legalább nem kell egy levegőt szívnod egy ilyen agyhalottal.
2017. febr. 4. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális név. Nem tudom mi baja volt a lánynak,vannak fura emberek.
2017. febr. 4. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Most komolyan a neved miatt utasított vissza? Nagyon egy buta lány lehetett. Nem számít mi a srác neve, ha normális velem és szeretem, egyébként szerintem szép neved van.
2017. febr. 4. 18:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szép neved van. Hogy őszinte legyek én még nem hallottam ilyen esetről, hogy valaki ezért lett volna elutasítva. De jobb is, hogy így történt, mert így legalább nem pazarlod az idődet egy felszínes, buta lányra.
2017. febr. 4. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Nehezen tudok elvonatkoztatni attól, hogy a tesómat is így hívják, de szerintem szép név:) Amúgy csak mellékesen tenném hozzá, hogy attól még mert mondjuk valakinek nem tetszik a neve nem utasítanám vissza, teljesen idióta aki emiatt utasít vissza valakit. 19l
2017. febr. 4. 19:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is, köszi! :D
2017. febr. 4. 22:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Kiskoromban a kedvenc fiúnevem volt, mondjuk mostmár nem az, de ettől függetlenül még mindig szép névnek tartom.
2017. febr. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!