Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szamotokra visszataszito ha ilyen egy lany?
Szoval ha egy lany eleg jol el mivel szulei jol keresnek. Tehat iphone es bmwjuk van meg szep haz draga ruhak stb...
DE viszont a lany egyaltalan nincs elszallva magatol es nem mutogatja mennyi penzuk van hanem probal ugy viselkedni mint azok akik "atlagos"helyzetben elnek.
Ilyennel osszejonnetek?
Figyelj, én csóró vagyok, van egy LG telóm, ami 3 éves, kocsim nincs, jogsit most csinálom, Babettával járkálok, és melegítőben vagyok télen nyáron... És?
Van barátnőm... Azért, mert személyiség vagyok... Nem a pénzről szól, legalábbis tini korban nem. Később fontos lesz a pénz a kapcsolatban... Ha mutogatod, ha nem.
Nem a pénze miatt fogok vele összejönni.
Leszarom, hogy mennyit keresnek a szülei és mivel járkálnak, ha nem fog meg a személyiségével, akkor sem jönnék vele össze ha kérne, hogy jöjjek össze vele.
Illetve ha esetleg összejövünk, akkor csak akkor maradnék együtt vele, ha elfogadja, hogy az én szüleim nem keresnek havi nettó 450.000-et.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!