Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek inkább alacsonyabb vagy inkább magadabb lányok jónnek be?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha az alacsony kategória:165cm alatt
A magas:165cm+
Ez nem feltétlenül ìgy van! Csak mondtam egy random értéket, amihez képest szerintem (!)eldönthető a kérdés!Bocs ha érthetetlen a fogalmazásom! A válaszok előre köszönöm!
2017. febr. 2. 23:30
11/20 anonim válasza:
Nekem 170 felettiek.
16F, 184cm
12/20 anonim válasza:
Ilyenkor gondolkozom el, hogy mi lesz velem és az én 146 centimmel :DD
16L
13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó!Bocsi, ha megbántott a kérdés! :/ Van akinek az jön be!Amúgy én 174cm vagyok.
2017. febr. 3. 10:54
14/20 anonim válasza:
Nem bántott meg :D Rég feladtam már, hogy észrevesz egy pasi :D
15/20 A kérdező kommentje:
Biztos észrevesz! A magasságod miatt ne aggódj!Sokan ìrták amúgy is, hogy nekik nem számìt a magasság meg hasonlók! :)
2017. febr. 3. 11:32
16/20 anonim válasza:
MAgasak jönnek be illetve egymagasak, szeretem a hosszú combokat, jó magam nem vagyok óriás, de pont letojom, magasság az csak egy számadat és nem látot mögötte az embert, gondolom ebben is csak az Ördög piszkos keze kontárkodhatott bele, hogy itt idegesítse a népet, távozz SÁTÁN!
17/20 anonim válasza:
utálom a nőket, mielőtt valaki félre érteni a férfiakat is, a fiúkat és a lányokat is, minden embert utálok, energia rabló az összes így azt a választ adom, hogy letokom ki milyen magas, mivel nem foglalkozok olyannal, akit utálok.
18/20 anonim válasza:
151 cm, 17/l
En is feladtam mar:D az alacsony lanyokat nem igen veszik eszre a fiuk, mert
1. Elveszunk a gyonyoru, magas baratnoink kozott
2. Nem latnak benne noiesseget
De ha eszre is vennenek, kislanynak gondolnak.
Szoval nagyreszt veszett ugy.:)
Gyulolom a magassagomat, egy 12 eves csitrinek tunok a baratnoim mellett. Ha sminkelek, akkor meg ugyis tinir**ancnak neznek. Utaloooom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!