Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek inkább alacsonyabb vagy inkább magadabb lányok jónnek be?
Figyelt kérdés
Mondjuk, ha az alacsony kategória:165cm alatt
A magas:165cm+
Ez nem feltétlenül ìgy van! Csak mondtam egy random értéket, amihez képest szerintem (!)eldönthető a kérdés!Bocs ha érthetetlen a fogalmazásom! A válaszok előre köszönöm!
2017. febr. 2. 23:30
1/20 A kérdező kommentje:
*magasabb;*jönnek
2017. febr. 2. 23:33
2/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy csak alacsonyabb legyen nálam. :)
De inkább az alacsonyabb lányok jönnek be, kis cukik. :D
17/F
3/20 $$$$$ válasza:
Hat mivel 203 cm vagyok inkabb 165cm+. De nem csak a magasság számít. De mivel én nagyon magas vagyok ezért a magasabb lányok jobban tetszenek..
6/20 anonim válasza:
Alacsonyabbak jönnek be. Bár inkább 170cm alattiak.
18F
7/20 Stark2000 válasza:
Alacsony is, magas is. Nálam magasabb (185) ne legyen, de 150cm-ert érje el (de ha nem, nem emiatt nem járnék vele, persze).
8/20 anonim válasza:
Én nem vagyok túl magas de nekem inkább a magasabb vékonyabb lányok tetszenek :)
10/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! ;)
2017. febr. 3. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!