Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Nektek milyen az ideálot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen az ideálotok? Külső és belső is!

Figyelt kérdés
Elsősorban 14-20 éves fiúk véleménye érdekel!A válaszokat előre köszönöm! 14/L

2017. febr. 2. 21:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!Tényleg, sokat jelentett!Aki még látja a kommentemet az légyszìvés ìrja meg kommentben azt, hogy hanyadik volt és hány éves! :)
2017. febr. 2. 22:33
 12/22 anonim ***** válasza:
5. és 20
2017. febr. 2. 22:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok úriember, leszögezem.

Nekem minden kinézet tetszik.

A végleteket nem szeretem, tehát a túl vékony vagy túl husi, de biztos ők is tetszenek valakinek.

Csípem a nagy hátsót, formás, erős combokat, nagy dudákat, szép és puha hasat. Arcnál szeretem a lágy vonásokat, húsos ajkakat amiket lehet csókolni, nyalni. Barna szem a kedvencem. Hajra feket, barna, szőke.

Belső...na az jó kérdés. Jöjjünk ki jól és kész. xD

18 F

2017. febr. 2. 22:43
 14/22 anonim ***** válasza:

14 éves

2017. febr. 2. 22:49
 15/22 anonim ***** válasza:

Utolsó. Imádlak..xdd

Amugy megmondtam vagy megmondtam? A többség vékonyat mondott.:DD

2017. febr. 2. 22:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Barmilyen idealt felepithethetsz magadnak, a vegen ugyis az ellenkezojebe szeretsz bele.
2017. febr. 3. 00:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Első kommentelő:

"Az h legyél vékony. Legyen jó segged meg jo melleid. És ugye ne legyél kövér.

Általába a fiuknak ez kell."

Hála Istennek, hogy kövér vagyok, így legalább intelligens és jóképű párom van. Ha vékony lennék, akkor ilyen IQ nulla csírák jutnának :D

2017. febr. 3. 04:49
 18/22 anonim ***** válasza:

Külsőt írok most csak.

Legyen magas (170cm feletti) és erősebb testalkatú, nagy fenékkel és vastag combokkal. Legyen barna haja es barna szeme :)

2017. febr. 3. 06:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Külső:

Átlagos magasság (160-170 cm között), nem túlzottan vékony, de azért nem túlsúlyos, fekete haj (vagy nagyon hosszú, vagy fiúsan rövid), világos bőr, nagy fekete szemek, kedves mosoly, pisze orr. Ezek mind külön-külön is tetszenek egy lányon. Az öltözködése nem kifejezetten befolyásol, de szeretem, ha egy lány lányos (tehát pl szoknyát hord), és kevés aranyosabbat tudok elképzelni egy kantáros rövidnadrágnál :)

Belső:

Szeretem, ha egy lány vicces, kicsit különc és önálló véleménnyel rendelkezik. Nem kell, hogy zseni legyen, de ne legyen buta, a legrosszabb, amikor egy lány butának tetteti magát. Ne legyen naiv, tudjon alkalmazkodni a környezetéhez (tehát érzékelje, hogy a nagymamámmal nem beszélhet ugyanúgy, mint a barátnőivel), legyen nyitott. Tetszenek a művészek, de utálom, ha valaki minden rossz tulajdonságát azzal magyarázza, hogy "ő egy meg nem étett műveészlélek".

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

18/f

2017. febr. 3. 12:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! :D
2017. febr. 3. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!