Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm miért nem engedi,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért nem engedi, hogy megvédjem?

Figyelt kérdés
Anyukája,sokszor elkezdi ok nélkül szidni,több esetben: nagyon szépen kitakarítja az egész lakást,mindig neki kell,és ilyenkor soha nem köszöni meg,hanem elkezdi ócsárolni,hogy ez szar lett,az úgy szar lett, közben meg ő alig szokott takarítani.Ilyenkor persze én is segítek neki,ha átmentem hozzá,hogy ne egyedül kelljen. De mikor megakartam védeni,megszorítja a karom,hogy nem kell. Másik esetben az volt a baja,hogy nem ment edzésre azon a napom,mert éppen készült a témazárójára,közösen átvettünk és segítettem neki,nap végére megjegyezte trágár módon hogy minek fizeti neki az edzést,ha nem jár,pedig heti 4x jár,hol nem elég az?? Egyszer volt,hogy ledagadtozta,(egyáltalán nem az,nagyon szép lány) ott már nekem betelt a pohár,normálisan megkérdeztem tőle ott helyben,neked hogy esne ha dagadt disznónak hívnának? Meg se tudott szólalni,megdöbbent és elment. Barátnőm mondta utána ekkor,hogy jól esett neki hogy megvédtem,de többször ne,mert nem kell a feszültség. De mit csináljak,hagyjam hogy ott szidja folyton? Milyen anyuka az ilyen,hogy önbizalmát akarja leépíteni??? Én 18/F,párom 16/L
2017. febr. 2. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, állj elé és mind meg neki 4 szemközt hogy a lányának ez rosszul esik. ( Légy férfi!)
2017. febr. 2. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom mondani amit az első. Talán annyival ki egészítem, hogy erről a barátnődnek, nem feltétlen kell tudnia, mert megkért téged, de ettől függetlenül még beszéljél az édesanyjával.
2017. febr. 2. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is, az olvasottak alapján te egy nagyon rendes pasi vagy. :DDD Remélem az én barátom is fog segíteni a takarításban meg a tanulásban, tényleg szerencsés a barátnőd. Hogy miért nem engedi, hogy bevédd azt nem tudom, ahhoz ismernem kéne barátnődet belsőre. Én ha a helyébe képzelném magam én sem szeretném hogy a barátom bevédjen, nem azért mert nem szeretem vagy mert önfejű vagyok, szimplán csak talpraesettségből meg kell tanulnom saját magamat megvédeni, mert lesz olyan szituáció az életben mikor te nem leszel ott és akkor neki kell a sarkára állnia. Tehát ezen szerintem ne akadj fenn, nem tudsz mit csinálni esetleg kérdezd meg tőle hogy miért nem engedi de én csak erre az egy opcióra tudok gondolni. Nem rossz dolog hogy saját magát megvédi, sok lány inkább kapálózik másokért és másokkal fenyegetőzik vagy mások segítségéért rohan.

19/l

2017. febr. 2. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok. Nem teljesen értek azzal egyet hogy a háta mögött intézkedj. Szerintem az lenne hogy az anyukája elmondaná neki és akkor te jönnél ki rosszul, hogy pedig megmondta neked hogy megtudja magát védeni.
2017. febr. 2. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszát.:)

Még elején volt az,hogy anyjának említettem,hogy nem esik annyira jól ez neki, és hogy önbizalmának is segítene,ha kapna kis bátorítást helyette, de csak hümmögött, nem kaptam rá választ, aztán már így hagytam,mert nem nagyon szólhatok be neki, mert akkor azzal ártanék már csak amúgy is rossz kapcsolatuknak,ha már eddig sem változott. Barátnőmmel most beszélgettem,és felmerült ez a téma újra,megkérdeztem tőle is újra,mondta,hogy ha így elkezdeném védeni,akkor úgymond nem fog engem bírni az anyukája,elkezdene fúrni,meg engem is szidni. :S

Ördögi kör ez,várom hogy már nagykorú lehessen!

2017. febr. 2. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kell megvédd, mert csak rosszabb lesz.

Az anyukája barom, élvezi, hogy bánthatja a lányát... pech, de ha a csaj nem áll ki magáért, halott ügy, plusz nem tudhatod, ha te megvédted, és elmész, utána mit kap... mostohámból kiindulva kb. leszedi a fejét.

2017. febr. 3. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Családtagok közé soha nem szabad állni, ez alapszabály.
2017. febr. 4. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!