Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Barátom állandóan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Barátom állandóan lek**. Z.

Figyelt kérdés

Alapvetően normális,kedves de csináltam olyan dolgokat a múltamba amire nem igazán lennék büszke.de barátom akkor nem is ismertem..mégis rajott ezekre és mikor rajon az 5 perc akkor ezeket fel is hozza és olyanokat mond hozzá hogy ugye tudod hogy egy ku..@ voltál?meg hogy:rib@@@@ncból csináltam normális lányt..meg amit mondott még hogy más ha ezeket tudná szóba se állt volna velem..

alapvetően egy normális srác aki tényleg mindent megtesz értem..csak néha rajonnek ezek az 5 percek.

2017. jan. 28. 18:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha már teljesen megváltoztál, és a múltad egyáltalán nem látszódik/érződik rajtad, akkor a barátod ezzel jó nagy tapló. Ha küzdöttél a változásért, és már egy jobb ember vagy, akkor ne hozza fel a múltadat, a legnagyobb vitában se. Ezt próbált meg vele megbeszélni...
2017. jan. 28. 18:21
 2/12 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy tisztában vagyok vele hogy még valtoznom kell de ne hozza fel ezeket mert..úgy nem lehet.erre az a válasza hogy nem kellett volna megcsinalnom ezeket és nem hozna fel..fogalmam sincs mit tegyek.skizofrén és kettős személyisége is van neki,lehet ettől?már nem tudok mire gondolni.
2017. jan. 28. 18:27
 3/12 paradicsom31 ***** válasza:
74%

Hát a helyedben én leülnék vele, és megmondanám neki, hogy miért beszél így azzal a személlyel, akibe szerelmes (ha együtt vagytok, akkor csak szerelmes tán), mert akit szeretünk, annak a múltját nem róhatjuk fel, főleg, ha akkor nem is ismertük. És akit szeretünk, azzal nem beszélünk így.

Mondd meg neki azt is, ha szeret, akkor tiszteljen meg annyival, hogy többet nem becsmérel, mert ez neked rosszul esik, főleg, hogy mindezt a szerelmed mondja neked. Ha rájön az 5 perc, és ilyenekkel illet téged, ez hosszú távon nem fog menni.

Gondolkodjon el azon, hogy kellesz-e neki annyira, hogy ezeket a dolgokat ne hozza fel, és ne sértegessen, mert ez nem kapcsolatba való. Ilyen téren elég éretlennek tűnik.

2017. jan. 28. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem [!!!] egyszerűen nem szeret annyira, hogy félre tudja tenni a múltadat. Nálunk legalábbis működött, hogy valamire nem voltunk büszkék, amivel azért eléggé meg lehetett volna bántani a másikat, de hamarabb pakoltam volna a bőröndömet, minthogy azokat a fejéhez vágjam. Sajnálom...:(

#1 voltam

2017. jan. 28. 18:30
 5/12 A kérdező kommentje:
most szilveszter óta nem mondott semmi ilyet,múltkor mondta hogy az én multamat is el tudtuk felejteni..remélem ez így is marad.
2017. jan. 28. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Hagyd ott a fszba 😌😂
2017. jan. 28. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Miért miket csináltál? Minden héten más pali dugott?
2017. jan. 28. 19:58
 8/12 A kérdező kommentje:
rohadtul nem..barátom volt az első akivel lefeküdtem.
2017. jan. 28. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Figyelj csajszikám! Aki egyszer olyan volt, az nem tud változni akárhogy leplezi.
2017. jan. 28. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem alapból elbas*ott az a kapcsolat, ahol a srác leku*vázza a lányt. De ha egyszer az voltál.. Valahol meg tudom érteni, hiába az első. Szűzk*va is lehet valaki..
2017. jan. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!