Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit jelent ha a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a barátnőm állandóan bámul más pasikat?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogyha én vele vagyok még véletlenül sem nézek rá egy lányra sem miatta.

De ő folyamat látom ahogy végig néz más fiúkon. (fenék, férfiasság)

Most ezt lányoknak lehet?

Vagy mit jelent ez?

Mert engem iszonyúan zavar és rossz érzéssel tölt el..

2016. aug. 8. 01:05
 1/10 ZZotyaa ***** válasza:
62%
Hűséget fogadott nem vakságot, ahogy te sem
2016. aug. 8. 01:07
 2/10 anonim ***** válasza:
akkor beszélj vele erről...vagy van a másik opció te is elkezded előtte nézni a csajszikat bár annak szerintem úgyis veszekedés lenne a vége...
2016. aug. 8. 01:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy idő után ez normális, ha elszállt a rózsaszín köd... Bár, én azután is amikor a párommal mászkáltam, sosem nézegettem más pasikat. Még olyat sem, akit vonzónak találtam, inkább elnéztem máshova, mert a barátomra nem akartam szégyent hozni azzal, hogy milyen barátnője van, aki mást nézeget... :D Mióta is vagytok együtt? Ha te még tudod ezt kontrollálni, ő meg nem, az nem túl biztató jel... Más téren rendben van a kapcsolat? Nekem ez úgy jön le, mintha valami "jobbat" keresne.

18/l

2016. aug. 8. 01:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Rengeteg csaj barátnőm van akik azt mondják túl jó vagyok hozzá kinézetre, illetve belsőre is. Valóban párkapcsolatunk közben is ,,zaklatnak" lányok. Persze én illedelmesen elküldöm őket. Jaaa, és ő ezt látja, mivel be tud lépni a Facebook fiókomba.

Lassan 8 hónapja leszünk együtt..

Ezt körülbelül a 3. hónap óta csinálja.

2016. aug. 8. 01:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Van szeme és kihasználja a látás adta lehetőségeket.

Am beszélj vele, ha zavar.

2016. aug. 8. 02:48
 6/10 anonim válasza:
Itt kezdődik a baj, nem olyan jó, mint te vagy és féltékeny.
2016. aug. 8. 06:02
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
csak azért csinálja hogy féltékennyé tegyen és megnézze tényleg szereted-e
2016. aug. 8. 08:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Amúgy lehet abba a tipusba tartozik a lány,aki mindenkit megbámul.Én valamiért szeretek minden embert megnézni,és ha lenne barátom sem tudnék ezen változtatni. Egyszerűen jó érzés végigfutni szemmel és megpróbálni átlátni rajtuk.

Én egy ellentétes szituációba 'keveredtem',tehát én egy sráccal szemeztem mikor a barátnője is ott volt,és utána magamban mindenhova elküldtem,mert a lány viselkedéséből adódóan szerintem észrevette.

Szóval szerintem ne aggódj,ha meg zavaró neked beszéljétek meg.

2016. aug. 8. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sokáig lesztek együtt,ha a lányon múlik
2016. aug. 8. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele!

Ez elég nagy tiszteletlenség...

2016. aug. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!