Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, szeretem, és állandóan hiányzik ha nem vele vagyok. De már az is hiányzik hogy csajozhassak, kijárhassak más lányokkal. Nem tudom, mit kéne tennem?
Nem kell az a szöveg, hogy még nem vagy érett komoly kapcsolatra....kb 1 éve vagyok vele együtt....és semmi gond nincs...csak egyszerűen már hiányzik hogy kimehessek más lányokkal is meg hasonló
16F
Tedd fel a kérdést hogy te mit éreznél ha ő is szeretne más fiúkkal kijárni meg hasonló...
Az önzőség kifejezetten a kedvencem a bűnök közül.
Ha csak dumálgatnál más lányhaverokkal, akkor az nem olyan vészes, de ha konkrétan csajozni szeretnél, akkor tényleg szakítanod kéne vele, mert egy idő után félre fogsz kacsintgatni.
Amúgy hamarosan kezdődik a suli, és fogsz tudni beszélgetni a lány osztálytársaiddal, szerintem kibírhatnád addig. Aztán ha a suliban köztük leszel, és már nem lesz ilyen vágyad, akkor meg van oldva. De ha akkor is azt fogod érezni, hogy csajoznál, akkor van a gond!
Szerintem azzal semmi baj nincs, ha szeretnél csaj haverokkal is lógni, biztos neki is vannak srác haverjai. Ez egyáltalán nem önzőség xd
Legalábbis úgy vettem ki abból amit írtál, hogy erre vágysz, nem félre kurni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!