Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem találkozni vele, elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Még nem mondta hogy találkozzuk de érzem hogy most én azt várja hogy én mondjam neki, hogy találkozzunk.
Viszont tényleg nem maradt semmi pénzem :/ szégyellem, de egy fillérem nincs így nem is tudok elmenni vele sehova.
Amúgy még csak randizunk, de ilyen nem nagyon szokott velem előforudlni.
Nem akarom megsérteni sem, viszont nagyon gáz ez a helyzet nekem.
Mit lehet tenni ilyenkor?
2017. jan. 27. 12:22
1/8 A kérdező kommentje:
18f
2017. jan. 27. 12:22
2/8 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja az őszinteség.
3/8 anonim válasza:
Kérj anyádtól. Nekem anyám mindig ad, ha azt mondom csajra kell.
4/8 anonim válasza:
Miért ne találkozhatnátok? Mondd el neki őszintén, mi van, ellenkező esetben azt fogja hinni, hogy nem akarsz tőle semmit. Ez jó szűrő is, ha a pénzre hajt, legalább kiderül és nem kell egy anyagias ribivel foglalkoznod. Vannak ingyenes programok is.
5/8 longlife válasza:
mennyi pénzre lenne szükséged,hogy ne szégyeld?
6/8 anonim válasza:
Mert csak sétálni nem lehet? Vagy valami olyasmit csinálni, amiért nem kell fizetni. Legyél kreatív:) Amúgy meg simán el is mondhatod neki szerintem, én legalábbis nem néznélek le az ő helyében. 19l
7/8 A kérdező kommentje:
Hát egy 10-es most pont jó lett volna, de igazából elhívtam magamhoz mert jobbat nem tudtam kitalálni hirtelen, ami annyiból kelletemtlen hogy eddig csak 3 randim volt vele. Nekem is hirtelen jött így az egész...ő meg még gondolkodik.
2017. jan. 27. 14:00
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ilyen pénzre hajtós csaj...megértette a dolgokat, de akkor is kellemetlen.
2017. jan. 27. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!