Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy ilyen zűrös pasival?
Megismertem egy nagyon normális,helyes srácot.
Alapból is láttam a szemében, hogy kicsit más mint a többiek de eléggé meglepődtem a dolgokon amiket hallottam róla.
Régen vagyis amit megtudtam róla kb 2 éve banákban volt,drogozott+árulta is,verekedett és rengetek nővel kavart egyikkel sem volt valami komoly kapcsolata.
Rákérdeztem, hogy mik is ezek a dolgok és mondtam neki hogy nekem így elég nehezzen menne lehet ezek tudatában a kezdés.
Erre ezt válaszolta: "Számítottam már erre a kérdésre, és megértelek ha neked ez így hirtelen furcsa...igazából tényleg amiket hallottál az igaz, és van egy mocskos múltam amit egyébként 2 éve próbálok lezárni,kiszáltam mindenből nem drogozok már semmit nem csinálok nekem csak egy normális barátnő kell meg nyugalom. Nem áll szándékomban vissza szokni, ha azt feltételeznéd mert nálam ezek már súlyos következményekkel járnának, de ha akarod beszélhetünk majd erről is élőben"
Erre azt mondtam, hogy okés mert tényleg normálisnak tűnik.
Viszont nem tudom van esély rá, hogy megváltozhatott?? Tényleg mindenki ismeri a városban, és eléggé olyan srác akitől mindenki tart még én is megijedtem tőle picit most.
Jelenleg ott tartunk, hogy elhívott randizni amire igent mondtam de még konkrét időt/helyet nem beszéltünk meg.
Mit kéne tennem?
18l 24f
Nem tudom.
Abból még nem lehet baj, hogy találkoztok. Randizgatni lehet. Aztán majd úgy is észreveszed, hogy őszinte-e, vannak-e még fura dolgai. Addig ne menj bele semmi komolyba, amíg meg nem győződtél róla, hogy megváltozott.
Sajnos elég ritka, hogy valaki meg tud változni. Hiába teszi le a drogot, ha pl. ugyanazok a barátai, akkor úgyis vissza fog szokni.
Munkája van? Dolgozik? Mivel foglalkozik?
"nagyon normális,helyes"
Azt elhiszem, hogy helyes, és bejön neked.
A normálisban pedig kételkednék.
Nem azt mondom, hogy egy ember nem változhat. Bár tudod, ennél jóval kisebb változás sem megy a legtöbb embernek. A legtöbben, akik hasonló múlttal rendelkeznek, a "változás" rendszerint csak időleges, és csak egy megfelelő "szikra" kell hozzá, hogy újra visszaessen a régi életébe. És ugye ki tudja, mikor köszön vissza a múltja... a bandák nem könnyen felejtenek, mint ahogy a dílertársak sem.
Ahogy írta is: "mert nálam ezek már súlyos következményekkel járnának" - azaz még csak nem is azt hozta fel érvnek, hogy azért nem fog visszaesni, mert az mennyire rohadt egy dolog volt, hanem pusztán csak mert fél a következményektől.
Ne haragudj, a te életed, de én hagynám a fenébe. A randit meg le lehet mondani. Ne csinálj hülyeséget, ezernyi normális életű pasas van, nehogy már azzal állj össze, aki mellett ki tudja, mennyire vagy biztonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!